Cum a fost la Arad

De trei ani si jumatate de cand acest blog exista pe internetii romanesti, ieri am simtit cea mai mare satisfactie venita datorita lui si am simtit ca toata munca mea sustinuta din ultimul an a fost rasplatita.

Am participat, ca speaker, la un workshop initiat de Asociatia Amvest din Arad, la care a trebuit sa le vorbesc celorlalti despre ce inseamna un blog, cum sa-l cresti si ce oferi prin ceea ce scrii. Sincer va spun, nu ma asteptam ca interventia mea sa aiba parte de atata interes si cred ca intrebarile primite ieri si discutiile initiate de tot ceea ce am spus au fost cele mai de calitate pe care le-am avut vreodata despre blogging.

Mi-a placut entuziasmul lor, interesul, veselia si atentia care ne-au acordat-o (adica mie si celor doua colege de discutii), pentru ca eu am vorbit despre blogging, Cristina a vorbit despre ce comunici pe un blog, iar Dojo a vorbit despre ce inseamna un freelancer. In timpul workshop-ului, atentia a fost maxima, asa ca le multumesc inca o data pentru intrebari si interes.

PS: unul din exercitiile pentru cei din Arad a fost sa rog pe cineva sa mearga afara, sa se uite in stanga si dreapta, sa se intoarca la laptop si sa scrie un articol. Lui Adrian i-a iesit articolul asta. Daca scapa si de utilizarea in exces a punctelor de suspensie, avem potential :)

PS2: un eveniment la care platesti bani ca sa fii acolo inseamna ca vrei sa fii informat de toti banii. De aceea sustin foarte tare initiativele astea, mai ales atunci cand se plateste un bilet. Te obliga si pe tine, ca speaker, sa oferi informatii relevante, care sa nu plictiseasca.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *