Deko si Eventura au ajuns la jumatate de drum

Am primit o scrisorica de la organizatorii turneului Deko 13, pe care as vrea sa v-o redau exact asa cum a fost scrisa, pentru ca mi-a placut mult.

“Draga noastra Nebuloasa,

[Scrisoarea incepe cu cateva cuvinte adresate mie si numai mie], iti trimitem cateva cuvinte si poze cu ceea ce s-a intamplat pana acum prin tara.

Binenteles ca experienta prin care trecem zilele astea e greu de povestit in cateva cuvinte. Ma refer la experienta de organizatori si la experienta de a fi impreuna cu Vio, Costel si Teo 12/24, adica 12 ore din 24, pentru ca in restul orelor se doarme. Era sa zic de dimineata pana seara, dar as fi mintit – pentru ca ne culcam dimineata si ne revedem la pranz, asa ca e mai corect “de la pranz pana dimineata devreme”.

Bun…deci hai sa zicem asa: Resita – un Rock Cafe care “dadea pe afara”. La propriu. Am avut mai multe locatii in care nu se mai putea intra, asa ca au fost cativa care au plecat. Lor si celor care nici n-au mai venit pentru ca nu au mai prins rezervari, le cerem scuze si le promitem pentru data viitoare doua show-uri in aceeasi zi. Un public cu foarte mult bun-simt la intrare, in timpul spectacolului si dupa. Tineri care nu vroiau sa auda “nu mai avem locuri” au stat pe lazi de bere, haine sau chiar pe jos, in fata, in lateral si in spatele scenei. Ce sa mai zicem…mai multe in poze.

Arad – Club Flex, ai scris exact asa cum a fost: exploziv si dureros pentru falci si abdomen.
Lugoj – Club New Yorker, un esec plin de succes. Ploua, era frig, era noapte, era groaznic, ne intrebam pe drum daca ne deschide cineva clubul? Si daca vin macar 30 de oameni? Si au venit…30, 33, 39…pana aici esec. Si au mai venit pana la vreo 80, pe bilete…Deci, spune si tu, e esec sau nu? Oricum nu mai conteaza!
Tg. Mures – Jazz-Blues Club, din nou public fain care absorbea umorul cum absoarbe omu’ apa a doua zi dupa betie. Imi aduc aminte ca si la Resita si la Tg Mures publicul care intra, dupa ce platea si-si primea biletul, spunea un “multumesc” care ne punea pe ganduri. Adica, diferite generatii cu aceeasi atitudine de bun-simt ma fac sa cred cu multa tarie ca, atunci cand spunem ca avem o problema cu noile generatii, ca e fals! Total fals! Si ma bucur!

Bistrita – Club Bulevard, dragut si localul si publicul. Si patronii. Un oras pe care o sa-l mai vizitam in curand doar ca sa mancam “zama de salate” (a se citi shelate) cu mamaliga in loc de paine. Si cu o palincuta de pere inante… Doamne, numai despre asta s-a vorbit in masina 2 zile! Inca un oras in care promitem 2 show-uri.

Pentru Baia Mare, Alba Iulia si Deva gasesti cuvinte la Teo pe blog. Nu mai am timp sa scriu, dar promit ca revin, pentru ca trebuie sa fugim la Oldies Pub. Stii, avem un show cu Trupa DEKO…poate ai auzit de ei.

Pozele iti vin in mail-uri separate pt ca nu mai avem timp sa le facem mici.

O seara frumoasa, de aici, de la Sibiu!

Bogdan”

Asta a fost acum doua zile. Azi, trupa Deko se afla la Oradea si va asteapta in Blue Monday. Mai jos, o poza cu echipa, urmand a face un colaj cand voi avea putin timp liber.De la stanga la dreapta: patronul clubului din Tg Mures, Teo, Vio, Costel, Oana si Bogdan (Eventura)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *