M-am saturat

Sunt satula de banci care iti promit marea cu sarea si apoi cresc dobanzile de pe o zi pe alta si n-ai ce sa faci altceva decat sa platesti dupa cum iti canta. As lua o pusca si as incepe sa impusc pe rand asa: idioti care circula prin oras cu 200 la ora si cu manelisme la maxim pentru ca sunt smecheri, conducerea BRD pentru ca nu-si instruieste oamenii, clientul care m-a facut sa pierd o ora si jumatate asteptandu-l (si din cauza caruia era sa pierd inca alti doi), angajatii magazinului de langa scara mea care pleaca la 10 jumate desi programul e pana la 11.
M-am saturat sa citesc bloguri in care nu se discuta decat de politica si alegeri, in care singurul mod de a face polemica se pare ca e injuratura scoasa din suflet de roman. Kkt, reveniti-va, fratilor, si bucurati-va de viata, suntem prea tineri ca sa ne pierdem timpul cu prostii.

Si totusi, azi incepe Campionatul European. Sper sa vad cat mai multe dintre meciurile televizate si, de ce nu, chiar o echipa a Romaniei trecuta de grupe. Stiu, da, visez, dar dati-mi voie, ca-s satula de realitatile din jurul meu.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *