La un iaurt?

No, plec. In sfarsit, ca parca imi era dor, desi simt cumva ca am sa regret in urmatoarele luni aceasta afirmatie. Anulo trecut plecam pentru prima oara abia in martie, anul asta se intampla mai repede. Sper, totusi, sa numai petrec 116 nopti prin hoteluri, ca anul trecut.

Unde plec? La un iaurt, la Bucuresti. Nu, nu e o gluma, merg sa vad cu ochii mei ce se intampla pe la fabrica Danone, cum se face iaurtul, cum se ambaleaza, versiunea Activia de “How it’s made”, care imi place la nebunie, e foarte misto sa vezi pe viu cum ajunge un produs sa fie pregatit pentru consum.

Deci maine (vineri, adica) voi fi toata ziua cu fetele de la Danone, impreuna cu colegele de Obiceiuri Sanatoase, adica Raluca, Ruxandra si Denisa (fara Andreea, care l-a operat pe Ricky si nu poate sa-l lase de izbeliste si fara Alina, care si-a luat in primire in aceasta saptamana postul de PR online specialist la Farmec – bravo, fata!) si alti bloggeri de prin tara, vom lua cu asalt fabrica.

Abia astept ziua de maine, insa, pana maine, ma asteapta o lunga calatorie cu trenul, insa nu voi fi singura, ca am reusit s-o conving si pe Alexandra sa se care cu mine la Bucuresti. Deci, Capitala, stai ca venim! :)


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *