Cluj Brands Tour

Ma mananca degetele sa scriu despre asta de vreo luna de zile, de cand am aflat ca se intampla. Ce se intampla, mai exact? Alina si Razvan (aka Florica si Zicu) s-au gandit ca in Cluj nu exista doar niste obiective turistice demne de vizitat, ci este si locul in care foarte multe branduri de renume si-au inceput activitatea. Pentru asta, au pus la cale Cluj Brands Tour, o vizita neconventionala intr-un oras istoric, in care onlinerii se pot intalni cu reprezentantii unor mari companii.

Cum se intampla? Timp de trei zile intregi (intre 8 si 11 septembrie), niste bloggeri din tara, impreuna cu bloggerii clujeni, vor merge in vizita la cele mai renumite branduri clujene: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu. Si vor fi vizite indelungate, de cate o ora-doua la fiecare din cele de mai sus.

Abia astept sa merg, sunt convinsa ca in fiecare loc vizitat o sa aflam povesti care nu se stiu de catre publicul larg. Oricum, mi se pare absolut minunat ca oamenii acelor companii au salutat ideea celor de la TV DeCe si au acceptat sa fie prezenti in acest tur neconventional al orasului.

Turul se poate urmari si pe pagina oficiala de Facebook, sau pe Twitter, #clujbrandstour.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca

PARTENERI: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks şi Webfactor

 


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *