Nebuloasa si Cosmopolitanul

Dupa cum se vede (e al doilea post scris pe ziua de azi), ma plictisesc. As avea treaba prin oras (multa, de altfel), dar azi e ziua cea mare pentru caruta mea: a plecat la verificarea in vederea inmatricularii (ma apuca rasul cand ma gandesc ce zic aia cand o vad).

De plictisit, ma plictiseam si aseara, stand in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. In care sala de asteptare, evident, se aflau si niste reviste pentru femei. Pun mana pe un Cosmopolitan si o iau metodic, cu titlurile de pe coperta: Andreea Patrascu si interviul ei in exclusivitate pentru Cosmo. Primul gand: cine dracu-i Andreea Patrascu? Am trecut rapid peste primul gand si imi plimb ochii mai departe: 45 de trucuri sexuale pentru a-l innebuni (pe el, lumina ochilor tai, of course). Aaa, zic, deci sa citesc, sa-mi imbogatesc cunostintele.

Dumnezeule mare. In momentul in care am inceput sa lecturez trucurile astora, am izbucnit intr-un ras violent, de se uitau aialalti la mine de parca eram ciumata. Sa spicuim, asadar, din memorie:

“Leaga-i la baza penisului un ciorap lycra, cu doua noduri. Asta e recuzita foarte buna pentru pozitia girl on top pentru ca tu o sa simti nodurile alea exact unde trebuie”. WTF? Pai daca-l leg, nu-l ucid? Eu am auzit ca sangele tre sa circule prin organul ala, nu sa ramana acolo. Mnoh…

“Cand iti face sex oral, spune-i sa deseneze opturi cu limba”. Da…serios? Un sase n-ar fi bun?

“Cu o mana impinge-i penisul spre stomac (???) iar cu cealalta mangaie-l in zona ditre anus si mingiute cu miscari circulare”. Pana mea, astia iti spun sa-ti iei dracu’ cu tine in pat o foaie cu sfaturile lor de kkt , sa te mai uiti din cand in cand pe ea: “oare..cum era aici? stai sa ma uit, ca am uitat”.

N-am rezistat sa citesc mai mult de 10 sfaturi, deja radeam cu sughituri. Si ma gandeam care o fi publicul-tinta pentru sfaturile astea? Ca sper din tot sufletul ca nu exista femei care sa invete sa faca sex citind Cosmopolitan. Nu de alta, dar am avea prea multi barbati traumatizati…


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *