Cu ce personaj de teatru (sau film) as putea sa seman?

UPDATE: M-am gandit, m-am sucit si, pana la urma, tot la Richie merge premiul, n-am cum altfel, ca prea m-a nimerit din prima. In plus, stiu ca o sa se bucure tare mult de carti si de DVD-ul cu piesa de teatru. Celorlalti le multumesc tare, m-am distrat cu raspunsurile :)

De cand ma stiu, sunt innebunita dupa filme. Si dupa piese de teatru, insa filmele au fost cele la care am avut acces prima data, desi la vremea la care am inceput sa vad eu primele filme trebuia sa merg in vecini care aveau video si sa vizionez Sport Sangeros, Dirty Dancing (fara fazele “porno”) si Casa Groazei. In clasa a 7-a am avut norocul de pe lume si am vazut Amadeus, un film care, pana in ziua de azi, a ramas in top 10 preferinte.

Cateodata, uitandu-ma la cate un film, ma identific cu unul din personajele feminine. O singura data m-am identificat cu un personaj masculin, Ryan Bingham (jucat de George Clooney, din Up in the Air). Totusi, replica mea favorita e din Vicky Cristina Barcelona si ii apartine personajului jucat de Scarlet Johansson: “Nu stiu ce vreau, stiu doar ce nu vreau.” (I don’t know what I want, I only know what I don’t want).

Anul trecut am vazut o piesa de teatru absolut delicioasa, Breaking Up se numeste, iar eu m-am identificat 100% cu personajul feminin de acolo, jucat de Alexandra Ionita. Insa, cred eu, orice femeie din sala s-a simtit macar 50% parte din acel personaj.

Saptamana viitoare o sa merg la Festivalul de Teatru de la Sibiu si in cele 6 zile de spectacole o sa vad piese de teatru in care, in mod sigur, o sa ma regasesc din nou, macar putin. Jurnalul National vrea sa-mi incurajeze cititorii sa-si deschida imaginatia si sa imi spuna cam cu ce personaj de teatru ma identific. Daca vi se pare prea greu, puteti sa incercati si cu un personaj de film.

Premiem cea mai haioasa sau cea mai “potrivita” viziune, adica aceea care mie mi se pare cea mai apropiata de realitate. Premiile sunt carti cu piese de teatru ale lui Alecsandri si Caragiale si un DVD cu O Scrisoare Pierduta, jucata in 1953, cu Radu Beligan si Grigore Vasiliu Birlic.

Deci, cu ce personaj seamana Nebuloasa? Scrieti raspunsurile pana luni, 30 mai, ora 18.


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *