Tu mergi la vot?

Nu intentionam sa bag in seama campania asta electorala, pentru simplul motiv ca nenorocitii astia din politica au ajuns atat de magari si s-au dedat la atatea lucruri ieftine, incat mi-e sila.

Ieri am vazut la Nevasta un post despre votul de duminica, care mi-a placut. Ce nu mi-a placut a fost un comentariu in care ni se spunea ca altii au murit pentru a avea noi drept de vot. Corect, dar cine spune ca trebuie sa imi placa vreunul dintre astia care candideaza la un loc de dormit in parlament? Cei care au murit, au murit si pentru dreptul de a alege. Iar eu aleg sa nu merg la vot. Ia mai lasati-ma cu formularile astea populiste, ca 80% dintre astia care comenteaza despre cei care au murit au stat in casa la caldurica atunci cand a fost revolutia din ’89.

Insa ce am vazut azi la Zoso, m-a facut sa ma umplu de sila. Adica cum, frate, voteaza-ma, ca-ti dau salamu’ si pestele? In halul asta de lispa de respect au ajuns cretinoizii aia de la psd (nu merita litere mari), alipiti de pc(r)-ul lui felix (din nou fara litere mari), incat vor sa-si asigure voturile cu mancare+un batic? Destul de grav e ca s-ar putea sa-si fi castigat electorat in felul asta, doar se stie cat de fomist e romanul si cum se bucura el cand primeste ceva moca. Doamne fereste sa puna mana sa munceasca, poza aia cu “sinistratii” inundatiilor care stateau la una mica la crasma satului (in timp ce apa le ajungea pana la genunchi) n-o fi facut ocolul internetului degeaba.

Eu nu vreau sa conving pe nimeni sa nu voteze. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Poate va convinge Groparu sa mergeti la vot.

LE: DeCe are si el un clip interesant. Poate ca daca nu-i vreti pe pesedisti, ii vreti pe ei. Pfff….


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *