Vreau sa facem lucruri frumoase. Impreuna

Ultimul an m-a adus foarte aproape de tot ceea ce imi placea, dar aproape ca uitasem ca imi place: de filme, de piese de teatru, de muzica, de concerte inedite. De ce uitasem? Ca…te prinzi in viata si, chiar daca nu-ti doresti asta, incepi sa uiti de tine.

Multele festivaluri la care am fost anul asta m-au invatat cat de mult poti primi de la cei din jur, daca le permiti. Coconul in care ma imbracasem a fost spart de caldura oamenilor de festival, o categorie aparte, oameni cu care nu vorbesti zilnic, dar langa care traiesti emotiile unei proiectii de film sau a unei piese de teatru.

E incredibil de fain sa mergi la teatru cu o gasca de oameni. Sa traiesti spectacolul, iar apoi sa discuti pe seama lui, sa afli, poate, lucruri pe care nu le-ai observat. Discutiile astea sunt nepretuite, iti dau ocazia sa intelegi mai bine oamenii din jurul tau si felul lor de a percepe lucrurile.

Asa ca de la singuratatea filmelor vazute acasa am ajuns sa imi doresc sa fac multe pentru sufletul meu avand oameni in jur. Iar cand Activia de la Danone a venit cu propunerea de a fi una din cele 6 ambasadoare pentru promovarea obiceiurilor sanatoase, am imbratisat cu drag ideea dintr-un singur motiv: o sa pot sa le arat si altora ce bine e sa iti hranesti sufletul si mintea cu lucruri  frumoase.

Cu alte cuvinte, caut doritoare de mers la teatru. Si la Opera. Si la film. Si la Filarmonica. Musai sa fie din Timisoara, musai sa vrea sa experimenteze chestii noi, pentru ca eu voi alege spectacolele. Lasati un comentariu aici sau trimiteti un mail la nebuloasablonda [at] yahoo [dot] com, iar eu va voi raspunde cat de repede pot cu detalii despre spectacol si locul de desfasurare. Desigur, fac cinste cu biletele si cafeaua/ceaiul de dupa.

Si pentru ca impreuna lucrurile se fac mai bine, o sa revin cu detalii despre un program de insanatosire pentru corp, nu foarte complicat, dar cu rezultate pe termen lung. Nu, nu e vorba de baut iaurt 😀

Deci, cine se baga?


21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *