Ajutor pentru handbal

Putina lume stie ca eu am fost handbalista. De aia adevarata, de performanta, mi-am tocit genunchii si sucit gleznele vreo cativa ani, 6 la numar. Mama mea a jucat handbal timp de 17 ani, a fost chiar si in echipa nationala. Am renuntat pentru ca trebuia sa aleg, sportul sau scoala, si pentru ca la momentul alegerii mai aveam cateva luni pana cand faceam 18 ani, au decis parintii in locul meu. Si acum regret aceasta decizie si nu mai pot sa merg sa vad un meci de handbal fara sa fiu ingrozitor de trista dupa aceea. Eh, asta e, viata merge inainte.

Acum, o echipa de handbal are nevoie de ajutor serios, ca sa poata participa la o competitie. Ionut Bosioc e antrenorul echipei din Jamu Mare (echipa a scolii, clasele I-VIII), judetul Timis. Ei au primit o invitatie la un turneu de handbal, care se desfasoara pe 19 mai, la turneul “Cupa Memorial Mihai Adamescu” ediţia a III-a ce va avea loc in orasul BICAZ. Desigur, nu au bani pentru transport, cazare si masa si au apelat la ajutorul oricui vrea sa se implice. Si eu vreau sa ma implic, ca le voi trimite cati bani am disponibili. Nu conteaza suma, ca nu despre asta vorbim aici.

Preluand ideea lui Chinezu, ofer spatiu publicitar pe nebuloasa.info. 2 spatii pentru bannere, o luna, pentru 100 de euro/banner. Banii vor merge direct in contul echipei, mie trebuie sa-mi aratati doar ordinul de plata in care sa dovediti ca ati facut plata.

Haideti sa ajutam niste copii sa faca sport, daca statul roman nu stie ce e aia sprijin pentru educatia sportiva. Pentru detalii, va stau la dispozitie la adresa de e-mail din pagina “Coordonate si contact“.

PS: copilele astea au varsta la care am inceput si eu sa joc handbal. Chiar vreau sa ajut echipa asta.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *