Alta saptamana, alt festival

Maine (adica luni) plec din Oradea catre Cluj. Merg la un festival foarte drag mie (si mi-am dat seama ca fiecare festival la care merg are cate ceva care imi face sufletul sa se bucure, lucruri diferite de fiecare data). La Comedy Cluj am facut pentru prima oara interviuri filmate, impreuna cu Razvan Baciu, am legat o relatie speciala cu o tanara regizoare (Raluca David, regizor al Gobbel, un scurtmetraj foarte apreciat in tara si in strainatate, la Comedy Cluj castigand primul premiu, caruia i-au urmat multe altele).

Cu alte cuvinte, am toate motivele sa astept cu nerabdare intalnirea cu un festival care are toate sansele sa devina unul dintre cele mai mari din tara si din Europa. O sa va povestesc despre atmosfera de acolo, dar, mai mult decat atat, o sa va aduc interviuri altfel cu oameni care fac lucruri frumoase sa se intample. Ce stiu sigur e ca nu o sa va plictisiti citind articolele. Adica o sa fac tot posibilul sa nu va plictisiti.

In plus, din cate am inteles, strategia pentru Cluj  – Capitala Culturala Europeana in 2020 se construieste si in jurul acestui festival, aflat deja la a 5-a editie.

Drept urmare, la revedere, Oradea, bine te voi regasi, Cluj!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *