Am fost la Scoala de Blogging Nokia

Cand m-a sunat Victor Kapra vineri seara, sa ma invite sa povestesc cu copiii de la Scoala de Blogging Nokia, am zis “da” fara nicio ezitare. M-am simtit (si ma simt in continuare) profund onorata de invitatie, acolo ma asteptau niste copii care lasasera preocuparile specifice adolescentei pentru a invata despre blogging, despre cum se scrie un articol, despre motivatiile celor care au ales blogging-ul ca un mod de a-si castiga existenta.

Sambata dimineata, cu un car de emotii si fara niciun fel de idee despre ce aveam sa le spun copiiilor, m-am prezentat la liceul Gheorghe Lazar, in cabinetul de informatica, unde asteptau 16 perechi de ochi curiosi si zambitori. L-am ascultat pe Victor vorbind despre promovarea articolelor pe Facebook, despre povestile care merita scrise si dandu-le o tema pentru acasa (pe care nu sunt obligati sa o faca, dar eu cred ca toti cei 16 care au fost acolo sambata vor veni la urmatoarea intalnire cu Victor avand tema facuta).

Cand a venit randul meu la vorba, am facut ce-am stiut eu mai bine: am vorbit despre lucrurile care m-au facut sa iubesc blogging-ul, despre inceputuri, despre ajutorul pe care l-am primit, despre comunitatile locale de bloggeri, despre Timisoara, despre Romania si pasiunea mea pentru ea, despre baschet si despre festivalurile care mi-s dragi. Au fost curiosi, au pus intrebari si la final mi-a parut rau ca am stat atat de putin timp impreuna. M-am bucurat de toti de parca ar fi fost ai mei, m-am bucurat, mai ales, ca mai exista copii interesati de alte lucruri decat distractie si mall-uri si am plecat de la liceul Lazar cu convingerea ca tineretul nostru viitor are :)

Si pentru ca asa se obisnuieste la scoala, Victor mi-a desemnat o eleva de care sa am grija, pe care s-o ghidez si cu care sa ma mai conversez de la distanta, despre blogging si pasiuni si..baschet, pentru ca e iubitoare a acestui sport. O cheama Ruxandra Braica si are un blog minunat, scris din suflet si cu pasiune si va rog sa mergeti la ea in vizita sa vedeti ce frumos scrie si ce fotografii frumoase face (ca e pasionata si de fotografie).

Felicitari, Nokia (si DC Communications), pentru asa o initiativa, e minunat sa vezi ca o companie se preocupa de modelat tineri, de oferit pasiuni, de cei tineri in general. Multumesc inca o data, Victor, pentru invitatie si copiiilor frumosi de la Scoala de Blogging, pentru ineresul cu care m-au ascultat, a fost minunat sa fiu cu ei.

Fotografiile sunt facute de Ruxandra, de aceea nu apare decat in poza cu noi doua, care e facuta de Victor.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *