Am primit cadou natura

Pe bune, nu glumesc. Azi, pe dupa-amiaza asa, primesc un telefon: “Hai pana in Unirii, avem ceva pentru tine”. No, cand ii vorba de cadouri, nu zic niciodata nu. Ajung la intalnire si mi se inmaneaza un pachet pe care eu, curioasa din fire, am vrut sa-l desfac atunci, folosind cheia de la masina pe post de taietor. Cei doi galanti care mi-au oferit cadoul m-au oprit si m-au rugat sa il deschid doar acasa.

Am plecat repede-repede spre casa, prin ploaie si vant (de la masina pana in scara blocului), mi-am asezat pachetul pe etajera si am inceput sa il desfac si sa il pozez:

Adica Biovera, un magazin online de produse naturiste (creme, sampoane, geluri de dus si tot felul de minuni) s-a gandit sa-mi dea un imbold si sa-mi trimita niste produse pentru a le testa. ceea ce am de gand sa fac, pentru ca, incepand de azi, voi folosi crema de fata si lotiunea tonica pe care le-am gasit in pachet, asa ca in maxim trei saptamani va pot spune daca efectele lor sunt benefice sau nu. Gelul de dus l-am folosit deja si imi place chiar foarte mult.

Pana una-alta, dati un ochi pe site-ul lor. E foarte bine structurat si puteti gasi acolo ce va intereseaza fara sa fiti nevoiti sa dati prea multe click-uri. Eu una abia astept sa testez minunile de creme 😀


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *