Anonimul cu personalitate

Sunt pe terasa unei camere de cabana/hotel din Green Village/Sfantu Gheorghe. Asta e un loc total desprins de realitate, cu case de lemn si camere super elegante, cu chelneri draguti care au mereu un zambet pe buze, cu peste mult si bun. Dar, mai presus de toate, e o cladire in acest mic orasel in care se afla cinematograful festivalului Anonimul, o cladire care pare la fel de modesta pe dinafara, dar in care tehnologia te intampina de cand intri in salile de proiectie (pentru ca eu am vazut pana acum 3): ecrane mari, sunet de vis, imagine perfecta si…aer conditionat atat de discret incat nu e nici cald, nici frig, doar perfect pentru a te scufunda in filmele care ruleaza sau in discutiile cu oamenii de arta prezenti aici.

Am povestit pe aplicatia Vodafone cum mi-a fost drumul, ce-am vazut, ce-am simtit si acum ma pregatesc sa intru incet in lumea viselor cu contese si baroni care se plimba pe malul Dunarii in picioarele goale. Noroc cu kitul de supravietuire in Delta Dunarii, ca ma apara de tantari si alte vietati, ceea ce va doresc si voua, pentru ca in fiecare zi sunt concursuri la care puteti castiga un astfel de kit.

Ne citim maine, cu povesti despre filme, actori (care, ca si bloggerii, sunt si ei oameni), nisip si stufaris.

PS: Anonimul e un festival cu o personalitate foarte puternica. Fiecare om care-i trece pragul stie exact de ce a venit aici si ce trebuie sa vada. Ma simt o pagana.

 


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *