Jurnal sarbesc, partea a doua

Asa cum spuneam aici, prima seara in Sombor a fost destul de calma si din cauza oboselii unei zile de munca si apoi calatorie cu oarece peripetii.

Sambata dimineata m-am trezit pe la 12 (ora Romaniei, la ei era abia ora 11). Dupa ce ne-am baut cafeaua, am hotarat sa plecam la plimbare prin frumosul orasel (Somborul are 120 de km de asfalt si 150 de km de verdeata). Am fost sa vedem primaria (care are 365 de camere, intocmai cate zile are anul) si am urcat in camera de prezidiu in care se afla un tablou enorm, care prezenta batalia pentru Sombor de pe vremea imperiului Austro-Ungar. Apoi, am plecat la plimbare prin centrul orasului, unde eu am esuat intr-un magazin de pantofi 😀  Erau frumosi si extrem de ieftini, asa ca am plecat de acolo cu o pereche de cizme de toata frumusetea. Plimbareala prin oras, gazda noastra a avut nervi de fier, apoi masa la Cafe de Sol. Au o mancare mexicana delicioasa, n-am mai mancat vreodata ceva atat de bun. Dupa toata plimbareala asta, am avut nevoie de un somn sanatos, ca sa incarc bateriile pentru petrecerea de seara.

Petrecerea s-a tinut tot la Cafe de Sol, un loc in care eu si prietena mea ne-am simtit ca niste printese. Cel care ne-a fost ghid si gazda isi sarbatorea ziua de nastere (La multi ani, Simon!)si tot el a fost DJ-ul petrecerii. Clubul – plin, muzica – faina rau de tot. Toata lumea era in jurul nostru, parea foarte important sa ne simtim bine, relaxate, rasfatate. Am avut un ospatar care s-a preocupat toata noaptea sa avem tot ce ne trebuie: bautura, mancare si cuvinte frumoase. Si dupa dansuri, tequilla si suc de mere, petrecerea s-a terminat, iar noi am plecat sa dormim si sa visam frumos. Duminica urma sa mergem la Dunare…

PS: Incerc sa pun si poze, dar, din motive tehnice nebuloase, nu se incarca nicicum. Poate maine.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *