Avem si rugby de calitate. Cum procedam?

Cine ma citeste de ceva vreme stie ca sportul timisorean e important pentru mine. De atatea ori v-am chemat la baschet, sa suferiti alaturi de mine. Si nu glumesc cand zic “sa suferiti”, Alexandra si Cristi au vazut saptamana trecuta cat de tare ma consum la un meci de baschet. Pentru ca atunci cand e vorba de sportul timisorean, incerc (cat pot si eu, ca nu-s robot sa am energie nelimitata) sa-l sustin cu toata puterea.

Se pare ca nu numai la fotbal si la baschet suntem buni (Poli e pe locul I in acest moment in liga a II-a si BC Timisoara e pe locul I in Divizia A de baschet masculin), ci si la rugby. Atat de buni incat am ajuns in finala Cupei Romaniei la rugby, care se va juca la Alba Iulia pe data de 3 decembrie. Iar locul nu e ales intamplator, fiind la doar doua zile distanta de Ziua Nationala a Romaniei care sarbatoreste Marea Unire de la 1 decembrie 1918.

Finala nu va fi tocmai usoara, stiu de la altii ca echipa din Baia Mare, a doua finalista a Cupei Romaniei Rosia Montana Gold Corporation (caci asta e numele complet al competitiei), e buna-buna de tot. Asa ca timisorenii nostri au mare nevoie de sustinere, unii cu cantatul, altii cu scrisul, alti cu incurajatul, fiecare cum poate, niciun ajutor nu e refuzat.

Eu va cer acum ajutorul, voua, cititorii mei timisoreni, pentru ca organizatorii s-au gandit (si bine au facut) ca nu-i frumos ca echipa noastra sa joace fara sustinatori. Drept urmare, 10 bloggeri din Timisoara vor lua, fiecare, cate 3 cititori cu ei, la marea finala. Vom merge cu totii, cu autocarul, iar pe drum incolo vom repeta cantecele care au adus Timisoarei cea mai frumoasa galerie din tara, ca doar violetul e al orasului si am vrea sa-l reprezentam asa cum trebuie. Si pentru ca totul sa fie si mai frumos, fiecare dintre cei care vor intra pe stadionul Cetate din Alba Iulia va primi un bilet la tombola cupei si puteti fi mandrii posesori ai unui iPhone4S.

Ce trebuie sa faceti sa ajungeti si voi la Alba Iulia? Pai sa propuneti slogane pentru bannere, iar unul dintre cele mai misto, creative, funny, sustinatoare mesaje va beneficia de un banner pe care voi sa-l purtati cu mandrie in ziua meciului. Iar eu voi fi si mai fericita stiind ca am niste cititori creativi. Desigur, daca nu vreti sa propuneti un mesaj, puteti sa imi spuneti de ce ati vrea sa fiti si voi printre cei care vor merge la Alba Iulia.

Asa ca haideti sa ne sustinem sportivii! Astept aici, la comentarii, ideile voastre pentru bannerele de sustinere si pentru ca asa e frumos, incep eu: “Nu-i oras in toata tara cu rugby ca-n Tmisoara!” Daca sunteti mai creativi de atat (ceea ce stiu sigur ca sunteti), va rog sa poftiti la scris mesaje, pana pe 29 noiembrie, la ora 10. Si daca doriti, puteti sa-i sustineti si pe Facebook, sunt convinsa ca rugbistii nostri vor fi incantati de suporteri cat mai multi.

PS: fotografia e facuta azi, in judetul Alba, m-am dat jos din masina special sa pozez afisul 😀


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *