Barbatii, femeile si Facebook-ul

Acum cateva seri stateam de vorba cu niste prieteni dragi, veniti in vizita la Timisoara. Pub, niste Terapia, rasete, no, ca niste oameni care nu s-au mai vazut de-o vreme si le e drag sa stea la povesti. Toti avem treaba cu online-ul, intr-un fel sau altul, asa ca, inevitabil, s-a ajuns la discutii despre Facebook, relatii si…tag-uri.

Unul dintre ei spunea ca o fosta de-a lui de acum niste ani (multi, ca amu omu’ e insurat, are un copil marisor) l-a indicat intr-o poza veche, cu ei doi in timpul liceului. Ce m-a distrat pe mine foarte tare e ca el nu-si punea problema ce-o fi fost in capul fostei lui de a facut asemenea imprudenta, ci ca s-ar putea sa vada nevasta si nu-i bine deloc.

Si omul avea o dilema morala: daca lasa tag-ul, vede doamna, face scandal; daca scoate tag-ul, se supara fosta si asta nu se face, ca doar n-are nimic cu femeia. In timpul asta, eu ma amuzam foarte tare, in primul rand pentru ca eu nu inteleg de ce stie sotia cine e fosta si cum o cheama, in al doilea rand pentru ca nu inteleg de ce sotia ar avea o prolema cu ceva care sa intamplat cu foarte mult timp in urma, inainte ca ei doi sa se cunoasca. Ca daca barbatul nu e vreun Quasimodo in mizerie si n-are 16 ani cand il intalnesti, cel mai posibil sa aiba un trecut cu una sau mai multe femei.

Oricum, cea mai mare dovada de naivitate la un barbat e atunci cand femeia de langa el il roaga sa-i povesteasca despre foste, accentuand: “hai, iubitule, promit ca nu ma supar”.  Nu, nu se supara, dar invatati naibii odata ca toate avem un “folder” in care depozitam toate informatiile astea, care se vor intoarce impotriva voastra la prima cearta mai serioasa. Si acele informatii nu se sterg nici in caz de, Doamne fereste, accident.

Deci, atentie la tag-uri, ca va bagati scandalul in casa 😀


16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *