Cadouri fermecate

shutterstock_292953545 Până vine din nou căldura la Timișoara (e a patra zi cu temperaturi moderate, de vineri incoace am avut maxime ale zilei cuprinse între 20 și 25 de grade), m-am gândit că ar prinde bine niște cadouri pentru voi, că tot e perioada concediilor și mai toți ne pregătim să facem bagaje (eu plec peste exact 11 zile).

Așa că, fără s-o mai lungim am pregătite cinci seturi de călătorie de la Farmec, pentru cinci dintre voi care o sa-mi spuneți câteva vorbe despre ce-ați uitat acasă important când ați plecat pe undeva în concediu. Seturile de calatorie conțin următoarele:

– sampon Argan Plus ulei masline 40 ml
– pasta de dinti pentru dinti sensibili 18 ml Aslamed
– deodorant antipersipirant Gerovital h3 natural 40 ml
– antiperspirant deodorant Gerovital h3 men active 40 ml
– deodorant antiperspirant Diamond woman 40 ml
– servetele demachiante cu aloe vera Farmec natural
– servetele umede antibacteriene Farmec natural

Încep eu, cu o scurtă întâmplare din urmă cu vreo 5 ani, când am plecat pe week-end la Sâmbăta de Sus, să mă întâlnesc cu gașca din Redescoperă România, și mi-am uitat acasă…toată lenjeria. De a cărei lipsă mi-am dat seama când am ajuns în camera mea din hotelul aflat în creierii munților. Așa că am luat-o înapoi către primul sat, am căutat „magazinul universal”, de unde am cumpărat cam tot stocul pe care-l mai avea femeia aia la vânzare.

Aveți timp până joi, 21 iulie, la ora 20, să-mi povestiți și voi întâmplările voastre. Dacă vor fi mai mult de cinci comentarii, am să aleg eu cele mai drăguțe povestioare.

Later edit: pentru că n-am putut alege din comentariile voastre, am lăsat random.org să aleagă pentru mine. Eu vă multumesc din suflet tuturor că ați împărtășit cu mine întâmplările voastre, iar mai jos scriu numerele comentariilor după cum mi le afișează random.org.

Oana (comentariul 10)
Anca Andries (comnetariul 14)
Ady (comentariul 19)
Cojocaru Florentina (comentariul 4)
Georgiana (comentariul 8)

Dragelor, verificați-vă e-mail-ul!

Alt later edit: una dintre comentatoare n-a raspuns la e-mail, așa că am hotărât să trimit ultimul kit de călătorie către Lala. Verifică-ți e-mail-ul!

Foto: Beauty Travel Kit by Shutterstock


22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *