Cam cat pot dura niste lucrari de reabilitare?

Va spun io: mult.

Cartierul in care stau e bombardat de lucrari de reabilitare a strazilor. Foarte frumos, nu zic nu, sa traiasca. Ditai bulevardul se reconstruieste din temelie, se schimba tevi de apa, de gaze si alte utilitati. Ma bucura peste masura lucru asta, era timpul sa terminam cu slalomul printre gropi si santuri . Prima jumatate de bulevard s-a reconstruit anul trecut si anul asta, ca a durat un an jumate sa repare un kilometru de drum.

Dupa ce s-au terminat lucrarile, eram in extaz (eu si altii care locuiam in zona). Fericirea n-a tinut mult, ca in doua saptamani de la deschiderea primei jumatati, au inchis-o pe a doua si au inceput sa sape. Si-au sapat adanc, la vreo 3 metri, sa schimbe si aici tevile, daca tot au inceput asa.

Treaba voastra, schimbati ce vreti voi, nu-mi pasa, atata timp cat rezultatul e unul bun. Stati si doi ani, daca trebe, numai faceti o treaba buna. Nu ma deranjeaza ca trebuie sa ocolesc trei sfert de cartier ca sa ajung la blocul in care locuiesc. Pe bune, nu-mi pasa, atata timp cat se intampla lucruri bune pentru oras.

Ba, dar ma deranjeaza rau de tot sa imi luati apa de 3 ori pe saptamana, cu orele, fara sa anuntati. Ma deranjeaza ca acum, daca vreau sa fac un dus, tre sa-l fac cu apa rece. Ma deranjeaza ca luati si gazul o data pe saptamana, tot asa, fara sa anuntati. Suport toate zgomotele alea pe care le faceti la cele mai nepotrivite ore, cu cele mai zgomotoase instrumente din lume, imi pun castile in urechi si aia e.

Si ma mai deranjeaza ca va doare in cur ca in blocuri nu e apa, ca voi ati inchis-o sa lucrati si acum jumatate de ora, cand am coborat la magazin, NU LUCRA NIMENI, pe toata strada aia. Ca, deh, inchisul apei e programat, dar voi cu prezenta la munca mai lanzam, ca e criza.

As vrea sa stiu cine dracu imi plateste mie medicamentele daca racesc de la dusul cu apa rece? A?


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *