Can you HIIT like a girl?

Foarte multa lume mi-a scris dupa ce-am postat un program de sport pentru o viata fara celulita sau kilograme in plus. M-am bucurat sa vad ca sunt multi cei ce au dus indemnul meu pana la capat si acum imi cer sa le arat alte exercitii cu care ar putea continua programul inceput cu trei luni in urma.

Zilele astea ma delectez cu un program destul de solicitant, pe care il fac de maxim doua ori pe saptamana. Pentru sase saptamani, asta e sportul meu. Alternez cu alte doua zile de alergat, desi nu am o ordine anume, e in functie de chef, vremea de afara, treaba pe care o am de facut si care imi permite sau nu sa am activitati sportive intr-o zi. In total – doua ore pe saptamana. Foarte putin din timpul meu, dar atatea rezultate benefice.

Atentie, nu incepeti acest antrenament fara sa faceti intai exercitiile propuse in articolul spre care gasiti link-ul mai sus. HIIT (High Intensive Interval Training) nu poate fi facut fara o “incalzire” de cateva luni. Si ca tot veni vorba de incalzire, nici acest antrenament nu poate fi efectuat fara o incalzire de cinci – zece minute.

In alta ordine de idei, ma bucur foarte tare ca sfaturile mele sunt urmate de doamne dornice sa se simta mai bine in pielea lor. Felicitari, dragelor, va stau in continuare la dispozitie daca aveti intrebari, nelamuriri, dorinte de mai mult.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *