O saptamana plina la Timisoara

Saptamana asta e una plina de tot felul de chestii faine, pe care le voi povesti, cu liniuta, mai jos:

– Maine seara (joi, adica, pe 21), la Club 30 vor canta cei de la Cover Band, intr-un concert care, sper, o sa aduca multa buna dispozitie celor prezenti; muzicieni faini, de la Blazzaj si Cargi, reuniti pentru o seara de cantece de tot felul.

– Vineri avem Social Spark, un eveniment care se doreste a fi un workshop initiatic, pentru afaceristii locali care doresc sa incerce o noua abordare pentru a-si promova produsele sau serviciile. Eu zic ca acest eveniment este un bun exercitiu pentru toti cei care doresc sa abordeze si aceasta parte a online-ului si anume sa isi ofere serviciile celor care au nevoie de ele – fiti acolo si invatati de la niste oameni care stiu sa vorbeasca, cum sa puneti problema in fata celor care au nevoie de voi.

– Sambata e mare meci mare la Sala Olimpia; baschetbalistii de la BC Timisoara au in fata o noua provocare, echipa CS Otopeni. Desi castigatoare a Cupei Romaniei anul trecut, BC Timisoara intampina niste dificultati in cursivitatea jocului, lucru care se vede din rezultatele primelor etape de campionat: o victorie si 3 infrangeri. Asa ca au nevoie de toti cei care pot sa-i incurajeze si sa-i motiveze spre victorie. Meciul va incepe la ora 18, iar intrarea este libera.

– Duminica, spun din nou, pedalam. Pentru piste speciale de biciclete si pentru respect in trafic. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Bizi, huh? ­čśÇ


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *