Nigel Kennedy. Da, la Timisoara

Anul trecut, pe 8 mai, cu o zi inainte de ziua mea, adica, Nigel Kennedy avea concert special in Bucuresti, impreuna cu Damian Draghici. Adica doi mari muzicieni se intalneau pe scena si eu eram la vreo 600 de kilometri departare, trista ca nu ma aflam si eu printre spectatorii acelei minuni muzicale.

Pentru ca cineva acolo sus ma iubeste (si pentru ca sunt niste oameni minunati la Plai, care nu stau degeaba sa astepte luna septembrie – luna festivalului Plai – si fac tot felul de lucruri frumoase intre timp), Nigel Kennedy vine la mine acasa, la Timisoara, chiar luna asta. Cum ar veni, pe 29 martie 2012, incepand cu ora 20, avem cu totii sansa de a vedea pe scena Filarmonicii Banatul unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii la ora actuala. Nu vine singur, ci cu quintet-ul lui, format din Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic şi Tomasz Grzegorski. Deci muzica, tata.

Si pentru ca cei de la Plai sunt niste minunati, m-au acreditat ca blogger al evenimentului, imi dau acces in backstage si voi fi printre cei putini alesi sa stea de vorba cu Nigel Kennedy, pentru un mini-interviu.

Biletele se gasesc aici, fuga daca vreti sa fiti in sala, ca se dau ca painea calda.

Pana una alta, sa ascultam un czardas, zic:


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *