O tableta de la Mos Reducere?

Nu l-am prins pe Mos Reducere pentru gadget-uri, ca eram ocupata sa rad pe Twitter de tweeturile colegilor de suferinta in ale online-ului, cand a fost Black Friday. Ca daca eram pe faza, poate imi luam si io tableta aia dupa care tanjesc de cateva luni deja.

Cu alte cuvinte, frati onlineri si cititori, Nebuloasa s-a hotarat sa-si faca update la gadget-uri si sa-si inmulteasca averea personala cu o tableta, de oricare, Samsung sa fie. Sau no, androida, ca asta-i sistemul care-mi place.

Amu, nush ce sa zic, as vrea sa treaca Mos Reducere si pe la magazinele de electronice, a trecut Craciunul, nimeni nu mai alearga de besmetic sa cumpere cadouri minunate pentru toata lumea si sa se prinda si onor patronii acestor magazine ca ar fi teribil de frumos daca reducerile de sezon s-ar aplica si la ei in batatura. Ca la cum se misca tehnologia in ziua de azi, ar fi si pacat sa ramana cu chestii pe stoc.

Acum, drept e ca pe langa tableta mai am si alte dorinte materiale, ca doar om sunt si eu si, mai ales, femeie. Asa ca daca nu-mi va merge cu tableta (ceea ce eu sper sa-mi reuseasca pana prin februarie, asa mi-am calculat bugetul), o sa-mi inec amarul in magazinele cu rochite frumoase, ca mi-am dat seama ca in ultimul an de preumblari prin tara, am cam renuntat la tocuri si asta nu-mi place.

La rochii ma pricep, stiu sa mi le aleg, dar cum fac cu tableta? Sugestii?


18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *