E casa mea

Asta am de spus despre blogul meu, dupa aproape 4 ani de scrieri si sfortari mai mult sau mai putin intelectuale.

In ultimul an am crescut mult. Imi place sa cred ca aceasta crestere a fost, in primul rand, calitativa si nu (doar) cantitativa. Sunteti multi cei care ati venit atrasi de atmosfera de festival (oricare ar fi fost el) pe care am incercat s-o transmit de cate ori am fost invitata acolo. Altii ati venit sa cititi despre mine, despre framantarile sau bucuriile mele, insa toti sunteti aici datorita pasiunilor pe care vreau sa cred ca le-am transmis prin blog.

Fiind casa mea, imi permit sa stabilesc niste reguli, despre care am mai scris, dar ca, poate, nu sunt atat de clare pentru unii.

Subiectele sunt alese, fara exceptie, de mine. Inca nu am ajuns sa intreb pe blog (asa cum au facut altii) despre ce vrei sa scriu. Consider ca sunt suficient de creativa incat sa am subiecte zilnic, fara sa apelez la creativitatea cititorilor mei. Daca as accepta subiectele voastre, aceasta pagina nu m-ar mai reprezenta.

De ce zic asta? Pentru ca unc ititor a avut tupeul sa ma sune si sa imi spuna sa nu mai scriu niciodata despre un anumit subiect. Ma scuzati, dar nu tolerez un asemenea tip de comportament.

O alta regula: un blog, un articol, nu e un status de messenger. Invita la conversatie, dar nu incurajeaza comentariile de tip “looool”. Stiu ca majoritatea celor care ma citesc nu au curaj sa comenteze, insa sper sa le transmit ca nu musc si imi doresc inter-activitate. Raspund comentariilor si imi pasa de ceea ce credeti, ca pentru voi scriu. Dar cand o persoana are 6 comentarii la un articol, apoi inca 4, apoi inca 5, undeva e o problema, mai ales daca acele comentarii nu au legatura cu subiectul articolului.

Cu alte cuvinte, mi-as dori foarte tare ca acele comentarii sa se rezume la ideile din articol. Pentru restul, aveti adresa de contact si daca doriti sa imi transmiteti ceva anume, astept e-mail. De obicei raspund la mailuri foarte repede, exceptand momentele in care sunt pe drumuri sau intr-un loc cu semnal de internet prost spre deloc.

E casa mea si va rog sa pastrati curatenia atunci cand intrati in ea. Va multumesc :)


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *