“Cat de mult” – Marius Matache

Nimic nu e mai potrivit pentru o zi friguroasa de iarna decat o melodie calda si blanda, asa cum numai Marius Matache stie sa cante. Faptul ca e si duminica azi e un bonus.

Mi-i drag Make asa cum mi-s dragi ochii din cap. Ca ori de cate ori am avut o tristete pe chip, daca el era in preajma o facea sa dispara. Concertele lui sunt cu rasete si voie buna si muzica frumoasa de te unge pe suflet, chiar daca, in tot zambetul, gasesti cate un moment de-ti mai simti lacrima in coltul ochiului. Folk frumos si bun.

Marius Matache a facut un videoclip si mi-a facut onoarea de a fi printre primii care il vizioneaza. La randul meu, il dau mai departe, sa va bucure si voua duminica, asa cum mi-a bucurat-o mie. (atentie la minutul 1:14, incepe un solo de chitara de toata frumusetea)

Cât de mult e una din piesele cântate la primul meu concert de club, pe 8 aprilie 2004 (Big Mamou), iar în acest an se împlinesc 10 ani de la ceea ce eu consider debutul meu oficial în muzică. Și pentru că orice aniversare merită sărbătorită, videoclipul piesei Cât de mult este cadoul meu pentru cei care au fost alături de mine în această perioadă.” – povesteste Make despre piesa de mai sus.

Muzica si versuri – Marius Matache. Album: Hoinar in Piata Matache, 2012. Colaboratori: chitara electrica – Stefan Craciun, chitara acustica – Madalin Giambasu, Petre Ciobanu, orchestratie – Daniel Iancu; clip realizat de Radu Todoroiu, percutionist de felul lui, dar, observ, cu multe alte valente artistice.

Mie-mi pare cu potential de pus pe repeat. Iar daca vreti sa stiti mai multe despre Make, cititi interviul facut de Lucian. O sa descoperiti un om sincer si vesel, asa cum rar mai sunt oamenii in ziua de azi.

Felicitari, Make!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *