Cei mai corecti oameni din lume

Sunt bloggerii. Sa nu imi ziceti ca n-ati observat. E vreun marlan in trafic? Bloggerul e cu camera pornita, sa-l “capteze” pe nenorocit si, mai apoi, sa-l faca troaca de porci pe blogul personal, de nu-l mai spala nici sapte ape. Of course, el este stapanul codului rutier, n-a gresit niciodata in viata lui, iar daca ar trebui sa completeze cartea aia de chestionare, n-ar avea nici o greseala.

Primeste un e-mail de cacat de la o companie? Sus pe blog, sa-i invete minte pe nenorociti (io am facut asta chiar de doua ori; apoi, mi-am dat seama ca poate nu-i chiar atat de bine). Avem o campanie publicitara de tot rasul, pe la televizor sau pe radio? Pai isi dau cu parerea cat e de proasta, ii gratuleaza pe cei care au muncit la ea cu niste epitete de l-ar face pe Caragiale sa bage capul in pamant de rusine.

Da, bloggerii nu gresesc niciodata. Opiniile lor sunt nesurmontabile pentru ca “blogul meu e singurul loc in care pot sa tai si spanzur dupa bunul meu plac” (expresie preluata de mine de la o buna prietena). Singura problema vine atunci cand dai cu miere cu o mana si peste cateva luni pui, cu cealalta mana, noroi acolo unde era mierea odata, chestie care se intampla destul de frecvent.

Si se mai intreaba unii de ce e Zoso relevant. Sau Arhi, sau VisUrat. Pentru ca, oricat de mult cred altii ca sunt aroganti, isi pastreaza parerea si nu ling acolo unde scuipa. De aia ei au campanii publicitare si altii ii blameaza pentru asta, doar din invidie ca altii nu au. De aia pe ei ii cauta lumea si au mii de unici pe zi, ca mai sunt oameni in tara asta care apreciaza verticalitatea.

Plm, m-am enervat ca am comentaci (unii anonimi, altii doar bloggeri anonimi), care ma acuza ca ma vand “pentru niste euro”. Pai poate ca altii apreciaza ca sunt acida numai atunci cand trebe. Si orice motiv ar avea, ma bucur ca au incredere in mine. Sa-mi dea ei bani, aia care ma injura, si pe cuvantul meu ca scriu numai articole despre porumbei, iarba verde si floricele. Parol.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *