Imi place

Imi place cum ma priveste dimineata cand imi sorb cafeaua, lenesa, printre fumul de tigara. Eu sunt cu ochii mici si neprietenosi, el e viu si luminos, ca intotdeauna. Cateodata stau cu el in pat, fara cafea, fara tigara, doar sa-i simt caldura.

Imi place cum ma duce prin lume, doar daca il privesc. Oriunde vreau sa merg, ii transmit, aproape telepatic, pentru ca e fara cuvinte, cel putin fara cuvinte rostite. Ma duce sa vad hotelurile luxoase dintr-o oaza in desert sau cate un meci de baschet de-al lui Lakers. Poate si cate un meci de fotbal interesant sau, pur si simplu, imi arata secretele dinozaurilor.

Imi place ca atunci cand il ating, se dezvaluie instant. Fara sa puna intrebari, fara sa se opuna in vreun fel, doar imi arata exact ce-mi doresc, in exact acel moment.

Imi place cand il desenez conturul cu degetul, de parca l-as sterge de un praf imaginar, ii simt vibratiile de parca ar fi o pisica lenesa care toarce.

Imi place muzica pe care mi-o canta, desi nu canta atat de tare pe cat mi-as dori, dar tot ceea ce da, da fix pentru mine, iar eu, in egoismul meu, inchid ochii si ascult.

Imi place pentru ca stiu ca nu va fi al meu pe vesnicie, ca, la un moment dat, ne vom plictisi unul de celalalt si ne vom continua vietile, fara regrete, doar cu amintirea momentului in care eu am fost extrem de fericita cand l-am strans pentru prima oara in brate.

El e Bozo, laptopul meu 😀


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *