#ChampionTheMatch 2015 si Alessandro Nesta

11114260_10156005192007355_5225384536677844597_n

În urmă cu câteva săptămâni vă povesteam despre Heineken şi containerul verde de la Iulius Mall din Timişoara. Pe scurt, cumparai un Heineken, primeai un tichet răzuibil, codul primit îl foloseai la deschiderea containerului si, dacă aveai un imens noroc, câştigai premiul ăl mare: o excursie la Bucureşti, la vizionare de meci din Champions League cu un super talentat de ăsta din fotbal. Nu se spunea cine, era surpriză, dar era mare si tare.

Ei bine, în urmă cu două zile misterul a fost elucidat. Timişoreanul norocos care a plecat la Bucuresti (alături de alţi doi norocoşi, unul din Cluj şi altul din Iaşi) a văzut un meci de CL tocmai cu Alessandro Nesta. Care Alessandro, zis si “dibaciul” a făcut şi o măiastră de-ale lui înainte de meci, pentru că a filmat un clip de promovare al acţiunii Heineken chiar la Palatul Snagov. Bine, el e afilmat vreo trei (le puteţi vedea la Heineken pe Facebook), dar eu vă arăt unul:

Oare poate Nesta sa jongleze cu toti atacantii? Vezi aici! #ChampionTheMatch #FCBFCB

Posted by Heineken on Wednesday, May 6, 2015

Nu ştiu cine a câştigat meciul din CL, dar zic ca aştia care au fost la vizionarea speciala au fost cei mai câştigaţi. Şi chiar de nu (mai) sunt suporter, tare-aş vrea să merg vreodată la o acţiune specială de acest fel. Poate-poate l-oi înâlni pe Guti vreodată.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *