Intalnire fermecata

Ma simt mai mult decat apropiata de Farmec, care nu mai e doar o marca romaneasca, pentru mine. Le stiu pe fetele de acolo dupa nume, functie, culoarea parului. Stiu cine are deja copii sau cine se pregateste pentru pasul asta. Le-am vizitat birourile, m-am intalnit cu ele la cafele in oras, am petrecut un week-end impreuna intr-un oras din inima tarii, s-au intamplat multe lucruri din 2011 (primul contact direct cu Farmec) pana acum. E ca si cand am niste prietene departe, dar cu care pastrez permanent legatura, asa cum se intampla intr-o relatie de prietenie de durata.

In martie anul acesta am acceptat cu bucurie sa fac oficial ceea ce eram, deja, de foarte multa vreme: ambasador Farmec. Ma onoreaza dorinta lor de a-si asocia imaginea cu mine si incerc, pe cat posibil, sa fiu ambasadorul pe care si-l doresc, incepand de la imaginea pe care o afisez, pana la subiectele abordate si felul in care ma comport pe retelele sociale. Da, am luat foarte in serios aceasta asociere si sper s-o prelungim cat de mult se va putea.

Drept urmare, sunt foarte incantata sa va spun ca miercuri, 29 mai, prietenele de la Farmec vin la Timisoara, pentru o intalnire cu fermecatele timisorene si cu celelalte ambasadoare de brand, Cristina si Alexandra. Intalnirea va fi intre orele 18 si 20, iar eu am pregatite cinci locuri pentru voi, doamnele (sau domnii) din Timisoara care vor sa afle noutatile pregatite de Farmec pentru aceasta vara. Si nu sunt putine, va spun. (chiar aseara am incercat unul dintre noile lacuri de unghii Farmec Collection, de care sunt absolut extaziata) Voi alege castigatoarele prin tragere la sorti si le voi anunta pe e-mail despre locul in care se va tine intalnirea.

Pe langa exprimarea dorintei de a participa, in comentariile la acest articol, v-as mai ruga sa imi povestiti despre una din experientele voastre cu un produs Farmec (poate sa fie si Gerovital, Aslavital, Aver etc. – toate fiind marci care aprtin portofoliului Farmec). Sunt chiar curioasa sa aflu care sunt prodsele pe care le-ati folosit de la ei.

Farmec va asteapta si pe pagina Romance cu Farmec! Veti gasi acolo povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi! In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur

Abia astept sa ne vedem!


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *