To Flex or not to Flex. LG G Flex 2 de la Vodafone (P)

G Flex2_3 In toata nebunia asta de lansari de telefoane, Vodafone vine cu o superoferta la un fel de supertelefon: LG Flex 2. Va spun imediat de ce cred ca e un supertelefon (am primit niste specificatii tehnice). Oricum, ideea de baza e ca puteam sa mai astept si eu o luna si jumatate, sa nu-mi fi luat telefon cand mi s-a pus pata. Regretele-s tardive, viata merge inainte.

Despre telefon.

O sa incep ca o fata si o sa va spun ca arata enervant de bine. Ma uit la poze si la filmulete despre el si ma distreaza tare de tot cand il vad cat de flexibil e, gandindu-ma la momentele in care am tendinta sa-mi pun telefonul la spate, in buzunarul blugilor (dada, stiu ca nu e bine, ca poate sa cada, ca se stramba etc.; uite, a venit un telefon care pare mai rezistent decat alealalte de pe piata).

Apoi, va spun asa: e primul smartphone disponibil cu procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810. Din toata specificatia asta tehnica inteleg ca procesorul e cam de 4 ori mai puternic decat un dual-core (eu acolo m-am oprit cu numaratul in ceea ce priveste procesoarele de orice fel). Are functie de “self-healing” – adica ii dai o zgarietura (din greseala, cu cheia) si el se “vindeca” de ea – si “fast charge” – 50% in prima jumatate de ora. Plus ecran Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci, specificatie din care eu inteleg ca vad bine si clar si colorat pozele (bune) de pe Facebook; pe langa ca le vad frumoase, le mai vad si mari, chestie care se aplica tuturor chestiilor vazute la el. Mare, deci bun pentru miopi ca mine.

Despre precomanda si oferta Vodafone. (pana pe 19 martie 2015)

Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, prin Call Center, in reteaua de magazine proprii Vodafone sau ale partenerilor, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus).

Utilizatorii care vor achizitiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD de 16 Gb Kingston. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

No, deci cine vrea sa-si schimbe telefonul, poate se gandeste la bijuteria asta. Io am zis de la inceput: as fi vrut sa mai fi asteptat cateva saptamani, ca doar nu era foc. Si daca asta vi se pare prea mare, prea scump, prea altele, puteti opta pentru un LG Leon, care functioneaza cu Android 5.0 Lollipop si ofera un ecran de 4,5 inci.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *