Toamna, pe caniculă

4635_lotiune_calmanta-web Credeați că am scăpat de caniculă? Păi…nu prea. La Timișoara, fix în aceste momente în care scriu, sunt undeva pe la 34 de grade și se mai fac. Bănuiala mea e că cele 36 de grade anunțate sunt, de fapt, vreo 39-40. Da, la umbră. Că la soare e ucigător.

Acestea fiind zise, s-ar putea să am nevoie să-mi refac stocul de produse cu protecție solară, stoc pe care mă gândeam că-l refac abia în vara viitoare. Și primul produs de pe listă e loțiunea de după plajă de la Gerovital H3 Derma+ Sun. Să vă explic. Mi s-a stricat aparatul de aer condiționat exact în timpul valului de caniculă din prima jumătate a lunii august. Iremediabil. Trăiesc într-o mansarda, drept urmare, efectul de seră este un vis, iar nervii mei sunt intinși la maximum din cauza căldurii pe care trebuie s-o suport. Loțiunea de mai sus mă răcorește. La propriu. Cum ar veni, stau-nu stau la soare, seara mă ung cu chestia asta.

O altă provocare pe timp de caniculă e treaba cu manichiura. Domnii n-au cum să o înteleagă, dar doamnele, mai ales dacă-și îngrijesc singure unghiile, înțeleg perfect: cald fiind, oja nu se usucă pe unghii atât de repede pe cât ne-am dori. Iar singurele lacuri de unghii care fac față provocării sunt astea de la Farmec Collection. Repet, la mine în casă e ca într-o seră și sunt undeva pe la 30 și un pic de grade seara.

Azi e ultima zi de august, dar nu și ultima zi de caniculă. Așa că mai aveți câteva ore să vă comandați niște produse de plajă, că pe site-ul Farmec încă e transportul gratuit. Iar dacă aveți o comandă de minim 100 de lei, mai primiți și un lac de unghii albastru electric (fain rău, vă spun!), plus o cremă hidratantă pentru corp (e crema mea de corp în acest moment, nu mă îndur s-o schimb deocamdată).

Cu sau fără reduceri și cadouri, Farmec e întotdeauna o alegere bună. Cel puțin pentru mine e, iar asta o spun rafturile din casa mea, pe care tronează aproape tot magazinul Farmec.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *