Farmecele ingrijirii parului

Farmec Primul lucru la care o femeie se gandeste atunci cand primeste invitatie la un eveniment (fie el business sau personal) e asta: “eu cu ce ma imbrac?” Al doilea, inevitabil, e asta: “trebuie sa-mi sun coafeza.” Poate nu la toate femeile, dar eu si alea din jurul meu cam asa gandesc.

Eu iau decizia de a-mi vopsi podoaba capilara in functie de data unui eveniment. “Deci daca am conferinta pe 16 si pe 31 merg la nunta, ar trebui sa merg la coafor prin 10-11; sa se aseze culoarea, sa mai pot face modificari daca ceva nu-i bine”, cam asta se intampla in capul meu. Desigur, DUPA ce stiu ca am ce pune pe mine la ambele evenimente.

Iar cu parul vopsit e bataie de cap. Ca e bine in primele trei saptamani, dupa care culoarea paleste si trebuie sa apelez la tot felul de trucuri ca sa-mi mentin si pielea scalpului sanatoasa, sa si arate bine firul de par, sa stea si asa cum il asez eu si alte ghidusii de astea cu care barbatii nu si-ar bate capul nici intr-o mie de ani. (domnilor, invidia imi roade sufletul cand stiu ca iesiti din baie cu parul ud, il lasati sa se usuce pur si simplu, fara sa masurati cantitatea de spuma pusa-n par, fara sa incalziti foehn-ul sau alte ustensile menite sa imblanzeasca rebeliunea firelor)

In toata aceasta mare de decizii, alegerea samponului reprezinta alt hop de sarit, unul pe care l-am rezolvat cu sampoanele de la Farmec. Folosesc doua, alternativ, desi nu stiu daca asta e neapart un lucru bun. La mine functioneaza: samponul antimatreata cu ihtiol si samponul regenerant. Si cand spun “functioneaza”, ma refer, in principal, la doua aspecte: ma spal pe par o data la 4 zile (ceea ce e o realizare, inainte de sampoanele astea ma spalam o data la doua zile) si coafeza mea imi spune ca parul e doar putin uscat, nu atat de deteriorat cum era pe vremuri.

Farmec a lansat o noua gama pentru ingrijirea parului, una pe care am de gand s-o incerc in curand. Farmec Natural ii spune si sper foarte tare sa-mi faca la fel de mult bine pe cat mi-au facut si celelalte. Pe site-ul dedicat produselor o sa gasiti si detalii despre un concurs dedicat celor care cumpara produse din aceasta gama.

De-or fi bune, va zic. De n-or fi bune, iar va zic. Pana atunci, mai uitati-va la caricatura de mai sus: asa ma vedea Farmec cu ceva vreme in urma, cand si-a lansat kitul-tratament pentru regenerarea parului. (kit care, fie vorba intre noi, a cam functionat si functioneaza in continuare, ca nu mi-am inceput primavara fara el)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *