Dacă e octombrie, e iPhone(6S) la Vodafone (P)

Rânduri mai degrabă informative, despre cea mai recentă lansare Vodafone, și anume iPhone 6S.

N-am avut niciodată iPhone, dar nu pot să nu admir/comentez toată energia care se află în jurul fiecărei lansari. Seara trecută, 15 magazine din Timișoara, București, Cluj, Pitești, Craiova și Ploiești au fost deschise la miezul nopții pentru a primi primii cumpărători din România ai vedetei iPhone 6S. Nu cred să mai existe vreun produs în România care să beneficieze de lansări de o asemenea amploare, iar Vodafone face asta de patru ani deja, adică din 2011.

iPhone 6S și iPhone 6S Plus, cele mai așteptate terminale ale momentului, sunt disponibile din 9 octombrie în întreaga rețea de magazine Vodafone și ale partenerilor. Împreună cu RED 89, noul iPhone 6s este disponibil la pretul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro. Pentru mai multe informații despre noile modele de iPhone, vă rugăm intrați pe site-ul Apple.

DETALII ABONAMENT SPECIAL iPHONE 6S
Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori în cea mai rapidă rețea 4G, alături de abonamentul RED 89, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea naționala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună și 1.5 GB/ lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse în valoare de Supernet™, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiența superioară de utilizare.

CERTIFICAREA
Recent, Vodafone România a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informația din raport are ca sursă 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date în perioada iunie-august 2015. Mai multe informații despre asta găsiți aici.

Am tot zis că aș încerca un iPhone, iar din ianuarie-februarie anul viitor chiar s-ar putea să se și întâmple, că tot scriu despre ele de vreo patru ani.

Până atunci, însă, vă las cu câteva poze de la lansare.

București

poza 3

poza 4

poza 5

Cluj-Napoca

IMG_1740

IMG_1742

IMG_1743


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *