Cadou fermecat de Crăciun

2016 a fost un an al naibii de greu. Mi-a luat și mi-a adus în egală măsură, m-a pus în fața unor lucruri pe care nu le-am mai întâlnit până acum (personal și profesional), m-a bucurat și m-a întristat de atâtea ori încât am început să nu mai țin șirul încă de pe la jumătatea anului. Dar îmi adun mințile zilele astea și povestesc pe larg.

Până atunci, vă rețin atenția cu un cadou fermecat, perfect pentru domnii care n-au reușit să adune în sacul Moșului atât de multe pe cât și-ar fi dorit, perfect și pentru doamnele care vor să se răsfețe puțin în această vacanță care începe în doar câteva zile.

Cadoul este ăsta din poză și conține așa: cremă lift hidratantă de zi, cremă regenerantă pentru mâini și un antiperspirant.

4141-borseta-cadou-gh3-classic-2-1

Cum intrați în posesia cadoului:

– trebuie să fiți din Timișoara (astfel am ocazia să vi-l dau personal)
– trebuie să comentați aici, folosind o adresă de e-mail valabilă, la care să vă pot contacta – și să-mi spuneți ce produse pentru îngrijirea tenului mai folosiți (este doar o curiozitate personală, nu trebuie neapărat să folosiți alte produse din portofoliul Farmec)
– regula de bază este primul venit, primul servit
– primele cinci comentarii valabile vor primi cadoul de la mine

Iar dacă sunteți pe ultima sută de metri cu cadourile, site-ul Farmec are câteva propuneri de casete cadou pe care le găsiți aici. Dacă mai comandați azi și mâine, aveți toate șansele să vă ajungă acasă înainte de Crăciun.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *