Romania – tara protejata

romaniaIn visele mele cele mai frumoase si optimiste, visez la o tara protejata impotriva oamenilor care nu o pretuiesc. Impotriva virusilor care, zilnic, adancesc gaurile negre ale constiintei colective. As vrea ca antivirusul asta sa actioneze vindecator asupra creierelor prea relaxate si absolut nepasatoare in a insanatosi cate ceva in atitudinea noastra.

Antivirusul va fi 100% romanesc, pentru ca doar un roman ar putea gasi leacul pentru “partitia” din creier care stocheaza diateza reflexiva, declinarea oricarei responsabilitati asumate. Caci da, noi nu spunem niciodata “am stricat”, ci “s-a stricat”, stricaciunile fiind rezultatul unei forte independente de noi, supreme, divine, “nu stiu, nu-s de-aici”.

Acest antivirus va vindeca si dorinta de distrugere a valorilor pastrate, ca prin minune, in ciuda trecerii timpului. Nu vom mai avea nevoie de straini care sa vina sa restaureze casele vechi ale sasilor din Ardeal, nu va mai fi nevoie sa ne rugam de unii si de altii sa salveze monumentele superbe din Banat. Vom face noi asta, muncind cu adevarat, asudand si pretuind fiecare clipa, cu constiinta faptului ca toti cei ce vor urma isi vor cunoaste istoria si o vor ocroti.

Bitdefender Antivirus 2015 inca nu face toate astea, dar face ceva foarte important: ne pastreaza accesul la informatie curat, lipsit de pericole care ne-ar putea strica planurile de vizitare a lumii printr-un ecran de laptop. E facut sa protejeze Romania asa cum trebuie pentru ca, fiind un produs 100% romanesc (facut de singura companie cu HQ in Romania si cu angajati in foarte multe alte tari), stie cum functioneaza creierul asta al nostru, de romani. Stie ca suntem creduli, stie cata sete de senzational avem, stie ca ne place sa privim pe gaura cheii la lucruri interzise. Drept urmare, stie foarte clar cum ar trebui sa functioneze unealta care ne protejeaza de virusii ce pandesc sa ne acapareze calculatoarele.

Am pentru voi 10 licente Total Security de la Bitdefender, sa fiti si voi protejati. Asa ca as vrea sa ne jucam putin, sa continuam joaca inceputa ieri pe Facebook, in care va rugam sa identificati o bucata dintr-un desen (desenul reprezenta Banatul, bucata de tara in care eu traiesc). Castigatorii licentelor vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru un Samsung Galaxy Tab 4 de 10 inch. Ce trebuie sa faceti: continuand ideea de la inceputul acestor randuri, astept comentariile voastre despre ce lucruri nocive v-ar placea sa fie “vindecate” de un antivirus total utopic. Ca doar nu ne poate opri nimeni sa ne imaginam o lume mai buna, nu? (astept comentariile pana duminica, 10 august, ora 23:59)

LE despre castigatori. Am ales pe criterii total subiective, dar va multumesc tuturor ca ati fabulat impreuna cu mine. Cei 10 sunt urmatorii: CristinaTM, Alexandra, Noemi Varga, Adi, Crinutza, Lucian Ilica, Adi, Peter, Ruxandra si Paul. Stati cu ochii pe e-mail-uri, dragilor!


17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *