Bucuria de a dărui e în noi – Caravana Coca-Cola

Caravana Coca-Cola (4) Am să încep rândurile astea cu un îndemn: fiți buni în perioada asta și amintiți-vă ce bine e să simțiți că faceți bine. Apoi, repetați pe tot parcursul anului.

N-am știut întotdeauna ce înseamnă să donezi pentru alții, să oferi doar de dragul de a oferi, să împarți cu cei mai puțin norocoși. Poate și pentru că, o perioadă mai lungă, am făcut parte dintre cei „mai puțin norocoși”. M-au salvat ambiția și perseverența, plus un mare noroc de a fi înconjurată de oameni care m-au sprijinit.

Odată cu conștientizarea tragediilor întamplate mai mult sau mai puțin aproape de mine, am realizat că sunt printre cei cărora viața le-a dat mai puține lămâi de îngurgitat. Am început să fac lucruri pentru ei, ce și cum am putut sau am știut. De cele mai multe ori anonim, cred cu tărie că faptele bune nu au nevoie de laudă ci de o apreciere care să vină dinăuntrul fiecăruia dintre noi.

Nu mi-a plăcut în mod deosebit să donez bani și atât. Am preferat ca, pe lângă asta, să inițiez strângeri de fonduri sau să cumpăr, la rândul meu, lucruri pe care alții le fac întru ajutorarea unor oameni. Să  fac voluntariat. Să mă îngrijesc prin gesturi simple de clipa de fericire a unui seamăn.

Cam asta o să fac și mâine, când voi merge la Iulius Mall, locul în care poposește Caravana Coca Cola, de unde o sa cumpăr probabil niște tricouri pe care să le fac cadou de Craciun unor oameni dragi. De ce?

Pentru orice produs cumpărat din Pop-up Store, Coca-Cola donează contravaloarea sa cauzelor susținute de Fundația Make-A-Wish România. Fiecare achiziție va reprezenta, astfel, un cadou pentru cei dragi și o dorință îndeplinită pentru un copil.

Mai mult, participanții la Caravană vor avea ocazia unică de a construi imaginea universală a lui Moș Crăciun. Fiecare poate fi parte din experiment, lăsându-și aici fotografia.

În plus, anul acesta, Coca-Cola le oferă șansa consumatorilor să interacționeze cu Moș Crăciun, prin intermediul unui serviciu online ce va fi disponibil începând cu 15 decembrie. Prin introducerea numelui și a numărului de telefon, aceștia pot lua legătura cu Moș Crăciun sau îi pot surprinde pe cei dragi cu un apel din partea acestuia.

Întreaga inițiativă este parte din campania „Fă pe cineva fericit!” care, pe lângă noile experiențe, aduce pentru al doilea an consecutiv sticla de sărbătoare Coca-Cola. Printr-un strop de magie, în doar câteva secunde, eticheta sticlei de Coca-Cola de 0.5L PET ia forma unei funde de cadou.

Acum, uitați-vă voi la chipurile copiilor de pe site-ul Make-A-Wish România și spuneți că n-ați vrea să fiți și voi parte din zâmbetele pe care le vedeți pe acolo.

Ne vedem azi și mâine, pe 6 (14:00-22:00) și pe 7 decembrie (15:00-21:00), la Iulius Mall Timișoara. Iar zilele următoare vă arăt și ce-am cumpărat de acolo.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *