Femeile din Cluj, mai fericite ca altele

Mai fericite decat mine, in orice caz. Si asta nu pentru ca eu n-am motive de bucurie (bine, recunosc, perioada asta e mai nebuna decat as vrea si bucuria trebuie sa fie mare de tot ca s-opot recunoaste), dar ele au fabrica de la Farmec la doi pasi. Si, incepand de week-end-ul asta care se va rostogoli peste noi cat de curand (adica 11-13 octombrie), mai au si un magazin ultra modern la dispozitia lor, ca tocmai ce s-a renovat magazinul de la parterul blocului-spray (da, daca n-ati stiut, in Cluj exista un bloc rotund caruia toata lumea ii zice blocul spray).

De fapt, nu e un simplu magazin. E un centru de frumusete care incepe in forta direct cu o aniversare, ca doar la aniversari se dau cadouri multe si frumoase. Adica ajungeti in week-end-ul cu pricina la magazinul situat pe strada Bucuresti nr. 55 (in Cluj, da?), va cumparati ceva si primiti un cadou surpriza. Care cadou se ofera si daca va dati check in pe Facebook (ceea ce voi face si eu cand voi ajunge in Cluj duminica) sau folositi #CheckInForBeauty pe Twitter.

magazin farmec

Dar poate chestia cea mai misto la magazinul asta nou e faptul ca vor avea un fel de muzeu al companiei, un loc in care se vor putea admira aparatura veche, unelte vechi sau materiale de promovare folosite acum foarte multi ani. Iar asta e o chestie pe care abia astept s-o vad.

Si nu uitati: pe pagina Romance cu Farmec gasiti povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi! In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur!

PS: folosesc de doua saptamani noua gama Aslavital Lift Instant despre care scriam aici. Mai astept doua saptamani, dupa care va povestesc cum e. Dar e de bine, zic.

Ultrabooks Toshiba

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *