Cautari gugalistice

E toamna, studentii au revenit in Timisoara si vor locuri de distractii pentru weekend (sau nu doar pentru weekend). Cel putin asa imi explic eu afluxul de vizitatori care ajung la mine cautand “fratelli timisoara”.

Eu n-am mai scris nimic despre ei, iar motivul a fost unul simplu: n-am mai ajuns. De ce? Pai, vara fiind, am avut tot felul de “city-break-uri” (cica asa ii spune, mai nou, la mini-vacanta de 2-3 zile), in care m-am plimbat la festivaluri, m-am dat pe tunuri la Arsenal Park, am facut bai termale pe te miri unde etc.

Sincer, mi-e dor de o seara in Fratelli, insa, schimbandu-mi jobul si numarul de telefon, nu mai primesc mesaje despre evenimentele care se intampla aolo. In schimb, am primit pe mail job-description-ul postului lor vacant de ospatar, asa cum a primit mai toata lumea din baza lor de date. Ceea ce inseamna ca sunt in baza de date, dar, totusi, nu primesc nimic despre evenimente. Ceea ce-i nasol, ca nu m-as duce doar sa beau, ci as si canta/dansa cu vreun entertainer ce se nimereste in vizita prin frumosul nostru oras.

Fratelli, se aude? 😀


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *