Vitacom si Trilulilu – doua branduri in ascensiune

Acest post face parte dintr-o serie dedicata Cluj Brands Tour, turul neconventional al Clujului, in care brandurile clujene de renume au acceptat sa se isi dezvaluie o parte din secretul succesului bloggerilor din Cluj si din tara.

Despre Vitacom stiam ca inseamna “cabluri, accesorii, componente electronice”. Mai stiam ca Vitacom mi-a salvat viata de cinefil acum o vreme, cand aveam nevoie disperata de un cablu cu mufa SCART, sa-mi pot conecta home cinema-ul la televizor. Nici macar nu stiam unde e acest Vitacom la Timisoara, stiu doar ca toata lumea ma indruma sa merg acolo. N-am avut timp sa merg, insa am rezolvat totul prin telefon: am sunat, baietii de acolo mi-au retinut produsul, cineva a mers si l-a platit si eu am avut unde sa vad filme.

Ma asteptam sa ma plictisesc foarte tare in timp ce Zoli (care e director executiv al companiei) ne povesteste de mufe, adaptoape si componente electronice. Cand colo, m-am prins in povestile lui si am inceput sa-i pun tot felul de intrebari, fiindca eram curioasa cum au reusit sa se impuna pe piata. Au 4 depozite si 7 magazine de prezentare in toata tara (Bacau, Oradea, Cluj, Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara), pana acum si vor sa se extinda. La Timisoara

E prima companie la care am vazut organigrama afisata mare, pe un perete al salii lor de conferinte, iar structura e atat de clara incat mi s-a parut ca e o companie numai buna din care sa iesi la pensie. Iar Zoli mi-a explicat ca au fost niste oameni care au iesit la pensie din Vitacom, deci e clar ca mediul de lucru e unul propice, iar compania e in continua dezvoltare.

Cu Trilulilu am contact zilnic, pentru ca la ei pe site gasesc melodii pe care nu le gasesc in alta parte, iar eu nu pot lucra fara muzica buna. Am mai fost si la ei la sediu, asa ca stiam ce atmosfera misto e acolo, insa a fost un prilej bun de a revedea niste oameni cu care am mai impartit niste momente faine: Andreea, Vlad, Calin si Sergiu Biris. Sa nu mai zic ca Alina, care face parte dintre cei ce au gandit Cluj Brands Tour, e Crocodila de PR si face o treaba minunata pentru compania asta.

Si ca sa vedeti exemplu de piesa pe care nu o gasesc pe niciun alt site (youtube included) iaca:

B b king & eric clapton – Come rain or come shine

Asculta mai multe audio diverse

Trilulistii au lansat si un concurs in prezenta noastra, la care se poate castiga un iPod. Aveti detalii aici, io m-as baga, dar habar n-am sa fac editare video, sa nu mai zic de faptul ca ma tai toata cand trebuie sa vorbesc in fata unei camere, fie ea si de la telefon.

Cluj Brands Tour a fost un eveniment organizat de TVDeCe cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

SPONSORI OFICIALI: Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus si Trilulilu

PARTENERI: Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks si Webfactor.

 


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *