Nou record Guiness la Timisoara (P)

Vodafone 1 Imi incep eu dimineata linistita in backstage-ul de festival, si apare Cristi cu o intrebare: “Ma, unde-i magazinul Vodafone nr. 1 de aici? Ca incearca niste tineri sa doboare recordul Guiness pentru cea mai lunga conversatie telefonica si as vrea sa merg pana acolo.” Ii spun ca e aproape si il rog sa-mi povesteasca mai multe.

Se pare ca ultimul record inregistrat e de vreo 50 de ore de vorbit, dar conditia esentiala e sa nu se repete subiectele. Absolut fabulos, daca ma gandesc ca eu ma plictisesc dupa maximum 10 minute; ce, Doamne sfinte, sa tot vorbesti atatea ceasuri la telefon?

Inainte sa va cer putin ajutorul (chestie simpla, nu pentru mine ci pentru cei doi care tot vorbesc la telefon), sa va spun despre copiii astia usor nebuni:

Protagonistii acestei convorbiri ce va tine peste 50 de ore sunt cei doi tineri care formeaza cuplul din noul spot pentru abonamente Vodafone RED – Alin si Andreea (personaje reale). Adreea Dragoi e din Timisoara si are 26 de ani, iar Alin Popa e din Bucuresti si are 30 de ani.

Vodafone 2 Cei doi sunt actori si s-au cunoscut in 2009, cand Alin a venit cu un spectacol la Timisoara, iar din 2009, cei doi formeaza un cuplu si au o relatie la distanta. (habar n-am cum pot sa faca chestia asta, eu raman singura doar cateva zile pe luna si mi se pare ca vine apocalipsa)

Evenimentul are loc concomitent in Bucuresti si Timisoara. Alin va “locui” in magazinul Vodafone Mosilor din Bucuresti (Calea Mosilor), iar Andreea va sta in magazinul Vodafone din Timisoara – Timisoara 1.

Si acum, ajutorul, daca se poate si aveti placerea. Puteti urmari live conversatia lor pe aplicatia speciala de Facebook (nu e intruziva, nu se cer date personale, e simplu de accesat) si puteti propune subiecte de conversatie. Au mare nevoie de propuneri, ca daca se repeta subiectele, recordul nu se omologheaza.

Iar daca aveti vreme, poate dati o tura pana in magazinul din Timisoara (sau din Bucuresti) sa-i vedeti pe cei doi la treaba.

Se multumeste frumos, Alexandra, pentru frumoasele fotografii si pentru ca ai trecut pe la fata locului, sa documentezi vizual atmosfera.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *