Spre sala de sport

Farmec Hai ca e vineri, mijloc de ianuarie, imediat se face luni. O zi de luni care nu mai are nici sarbatori, nici sarbatoriti, nici concediu. Si daca ati tot asteptat o zi de luni in care sa incepeti sa faceti sport, iata, 19 ianuarie suna bine. La cum e vremea in Timisoara, chiar si aia care zic ca vor merge la sala “cand e luni si cald si soare” nu vor mai avea vreo scuza sa amane momentul.

Drept urmare, va retin atentia cu un mic anunt despre un cadou de la Farmec: kitul pentru sala de sport. Cadoul, compus dintr-un sampon de ala minune, de argan, si un deodorant Gerovital H3. Primiti kitul la cumpararea oricarui produs de ingrijire corporala anticelulitica/pentru vergeturi, iar promotia e valabila pana la data de 28 ianuarie 2015.

Acum, in ceea ce priveste eficacitatea cremelor anticelulitice si pentru vergeturi, trebuie sa stiti un lucru: nu functioneaza daca nu le combini cu miscarea si cu o alimentatie corecta. Drept urmare, ma bucur ca Farmec imbie la miscare, oferind cadoul pentru mers la sala, in combinatie cu cremele modelatoare.

In alta ordine de idei, lucrez la un program care sa combine simplu si eficace chestii care au functionat la mine si care ma fac sa-mi mentin greutatea de sirena de mai bine de 2 ani, fara sa mai iau in greutate (finalul sarbatorilor m-a gasit cu 1,5 kilograme in plus); cu alte cuvinte, o triada numai buna de incercat, fara mare efort, fara cheltuieli (altele decat cele zilnice si cu care sunteti deja obisnuiti) si cu cateva sugestii de bucurat sufletul (lucru foarte important pentru a mentine un tonus bun).

Da, ok, stiu: am trecut de o varsta, ma preocupa astea cu sanatatea, cu sportul. Singurul regret e ca nu m-am prins mai devreme de chestiile pe care le am de facut, dar nu e prea tarziu sa insist catre altii sa le inceapa din timp.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *