Maini fermecate

20140331_125834 Se spune ca mainile sunt primele care imbatranesc, dar nu din cauza asta am inceput sa mi le ingrijesc de cand aveam 14 ani. Mainile sunt primele bucati de corp pe care le studiez la oamenii noi intalniti, fie ei femei sau barbati. Imi plac mainile ingrijite la o femeie, si imi place sa vad maini puternice, expresive, la barbati. Mainile aspre ale barbatilor sunt pentru romanele Sandrei Brown, eu vreau sa simt forta mangaierii care vine din suflet, nu striatile din palma. Am scris, scriu si voi scrie intotdeauna despre maini si daca voi convinge macar un om sa se uite mai atent la maini atunci cand pleaca de acasa, scopul meu va fi atins.

Imi plac mainile mele pentru ca sunt harnice, ma ajuta chiar sa scriu aceste randuri. E primul contact cu oamenii noi si, pe langa strangerea de mana ferma (dar suficient de feminina cat sa nu indeparteze pe nimeni), mainile ma recomanda. Fumez Kent lung si pentru ca e o tigara care arata bine intre degetele intotdeauna ingrijite si niciodata cu oja sarita. Daca ar trebui, mi-as aranja unghiile de trei ori pe saptamana. Din fericire, nu e nevoie: folosesc lac ultrarezistent si colectiile noi de lacuri pentru unghii de la Farmec.

Mainile mele sunt admirate si as fi ipocrita sa spun ca nu-mi place asta. Sunt apreciate atunci cand mangaie, cand gesticuleaza, cand se intalnesc cu alta mana. Poate ca obsesia mea de a ma da cu crema de fiecare data dupa ce ma spal pe maini nu e chiar atat de rea. Iar despre cum imi fac manichiura, am scris aici in detaliu.

Luna cadourilor pentru femei a cam trecut, dar nu e niciodata tarziu, domnilor, sa faceti un cadou care va fi tare apreciat. Poate un lac pentru unghii, poate o crema pentru maini, poate un set intreg de produse pentru ingrijirea mainilor. In definitiv, toti voi sunteti cei ce va veti bucura “la prima mana” de beneficiile acestor cadouri.

Lacuri de unghii folosite in poza de mai sus: Farmec Ultrarezistent nr. 34 (pentru culoarea inchisa), Farmec Collection Flip-Flop (pentru rosu) si lac transparent ultrarezistent de la Farmec.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *