De la Vodafone, pentru superclienți: iPhone 7 (P)

iphone Înainte să vă zic niște vorbe despre lansarea iPhone 7 de azi noapte, să vă povestesc cea mai recentă experiență cu serviciul clienți de la Vodafone.

De vreo două luni am ecranul telefonului spart. Atât de spart încât reacțiile sunt ceva de genul: „vaaaai, dar ce ecran fain ai, parcă e un vitraliu!” (încă nu știu dacă acest comentariu a fost la mișto sau pe bune laudativ; sunt un om pozitiv, deci o să cred că e a doua variantă). Să-l schimb, mă costă vreo 500 de lei, iar telefonul nu mai e chiar la prima tinerețe. Punând în balanță vechimea aparatului și costul de înlocuire al ecranului, am purces la a suna la Vodafone să-mi schimb telefonul. Am găsit în call center un tip foarte fain, care mi-a făcut `jdemii de calcule, să-mi poată oferi o reducere substanțială la aparatul pe care mi-l doresc. Încă nu s-a putut așa cum voia el, deși eu am insistat că e bine și prețul e corect. „Știți cum facem? Dacă mai puteți sta o lună cu telefonul ăsta, haideți, vă rog, faceți așa. Și după aceea reușesc să vă dau reducerea aia. Vă resun eu peste o lună”. Nu m-a sunat peste o lună, m-a sunat peste 10 zile să-mi spună că n-a uitat, să stau liniștită, că se ocupă de dorința mea.

Ok, o să ziceți că face asta doar ca să mă mai țină în rețea. Foarte bine, așa să facă, eu oricum n-am de gând să mă mut de la ei. De când sunt eu client GSM al vreunei rețele, n-am fost niciodată așa bibilită ca la ăstia. Orice chestie am de rezolvat, se rezolvă instant. Nu e nevoie să mă cert, când au fost momente mai delicate mi-am păstrat calmul și am fost deschisă la cooperare. Poate de aia se rezolvă problemele în general: să fii conștient că nu trebuie doar să ceri, trebuie să mai și oferi; o relație de business nu e unilaterală.

Acestea fiind zise, termenul de „superclienți” pe care l-am pus în titlu are mare legătură cu rețeaua care chiar merge în regim „Supernet 4G+”. Cea mai recentă experiență cu Supernetul ăsta am avut-o într-o insulă pierdută din Grecia, unde nici semnalul nu era chiar sănătos: la o linie de semnal, aveam 4G (și acces la toate e-mail-urile venite de la cei care deja se întorseseră din vacanță).

Începând de vineri, 23 septembrie, Vodafone Romania oferă utilizatorilor iPhone 7 și iPhone 7 Plus (aparate compatibile cu Supernet 4G+). Oricum, se pare că pre-comenzile pentru modelul ăsta de iPhone au cam pus în dificultate toate punctele de vânzare Apple. Ca în fiecare an – și păstrând tradiția Apple -, Vodafone România a lansat noile iPhone la ora 00:00, în noaptea dintre 22 și 23 septembrie. Așadar, joi seara, începand cu ora 22:00, cei care au dorit să achiziționeze un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus au putut merge la magazinul Vodafone din Centrul Vechi (Str. Lipscani, nr. 27), deschis până după miezul nopții.

Dacă vreți un iPhone 7, puteți să-l luați și cu abonamentul Super RED 89 la 49 de euro sau noul iPhone 7 Plus la 179 de euro.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *