Rosu. Atitudine

Cred ca nu exista intaniri mai relaxante decat acelea pe care le am cu prietenele mele. Barbatii n-au cum sa inteleaga mirajul acestor intalniri, asa cum nu pot intelege nici fascinatia noastra, a femeilor, pentru pantofi sau bijuterii.
Saptamana trecuta, pe 14 decembrie, o mana de fete au avut ocazia sa recreeze atmosfera intima care se regaseste la fiecare intalnire intre doamne. Mai mult decat atat, pe langa pasiunea pentru berea fructata (o alta pasiune a doamnelor neinteleasa de barbati), fetele prezente la evenimentul Redd’s au avut ocazia sa vada si colectia de bijuterii Redd’s Winter, realizata de Josephine, dar si prezentarea lui Mihai Cosmatchi despre bijuteria contemporana. Un eveniment la care au fost si cititoarele mele (fara mine, din pacate, si nici nu stiti ce rau imi pare), la care s-au simtit foarte bine si de la care, sigur, am impresii.

Continuarea articolului e aici, pe blogul Redd’s.

PS: Daca va simtiti curajoase, aveti aici o aplicatie care va poate aduce un pictorial in Cosmopolitan. Tot ce trebuie sa faceti e sa incarcati o fotografie cu un accesoriu din colectia voastra de iarna, alaturi de povestea acestuia. Pe langa pictorial, premiul mai contine si bijuterii Redd’s Winter Collection.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *