Vrei la meci de Champions League cu o vedetă a fotbalului internaţional?

După ce ani întregi am fost la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul european, de-o vreme încoace am lăsat-o mai moale. Cam de când am început să mă preocup mai mult de baschet. Oricum, Champions League a rămas una dintre competiţiile fotbalistice pe care le mai urmăresc din când în când, chiar dacă ajung în preajma unui televizor doar la faza semifinalelor.

No, amu, treaba-i simplă. Heineken, berea aia de face tot felul de chestii faine în timpul Champions League (cum a fost Share the Sofa – puteai sa pui întrebări unei vedete de fotbal în timpul unui meci de CL dacă foloseai hashtag-ul #Sharethesofa pe Twitter), s-a gândit ca şi noi, ăştia de stăm prin alte locuri ale tării, am vrea să ne bucurăm de prezenţa unui mare fotbalist, nu numai cei ce stau în Bucureşti.

#ChampionTHeMatch e campania de anul acesta pentru CL şi oferă unor oameni cu norocul la ei posibilitatea de a se înâlni cu un fotbalist de-l stie o lume întreagă. Ce e, exact, de făcut? În Timişoara, in parcarea Iulius Mall, se va găsi un container verde care poate fi deschis începând de vineri, 25 aprilie, la ora 19, cu un cod de pe un tichet răzuibil. Tichetul poate fi cumpărat (cu tot cu bere şi doar dacă ai peste 18 ani) din localurile timişorene participante la promotie: Bierhaus, D’arc (cafenea), Barista Cafe, Corso Cafe şi Zai (am biroul vizavi de Zai, aşa ca puteţi să mă trimiteţi pe mine după bere; io o beau, voi vă luaţi tichetele).

Premiul cel mare va fi participarea (câştigătorului şi a doi prieteni) la un eveniment special de vizionare a semifinalei UEFA Champions League la Bucureşti, alături de un invitat surpriză – vedetă internaţională de fotbal. Aveţi regulamentul aici şi vedeţi ca tot în regulament mai scrie şi despre alte premii care se găsesc în container. În plus, primii 30 de participanți la evenimentul de deschidere a containerelor vor avea ocazia de a viziona finala UEFA Champions Leagues în una dintre locațiile Heineken din Timişoara.

Recapitulare: bere cumpărată din localuri partenere Heineken, tichet cu cod, pe 25 aprilie ora 19 la containerul de la Iulius Mall şi…norocul fie cu voi!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *