Crema potrivita la locul potrivit

cercei farmec Magazinul Farmec din Timisoara e in buricul targului, pe una din strazile dintre Piata Unirii si Piata Victoriei. Cum toata zona asta e in reparatii intenese, ma asteptam ca lunile astea sa bata vantul prin magazin si, de cate ori intru, sa gasesc cate o vanzatoare mai mult decat plictisita de atata stat. Ei bine, nu prea e cazul, locul e tot timpul plin. Sau am eu “norocul” asta fix atunci cand ma grabesc mai tare.

Cateva zile la rand am tot intrat sa-mi cumpar o crema de corp, dar, cum eram grabita, de vreo trei ori am plecat fara, ca era prea multa lume si n-aveam vreme de stat la coada. A patra oara n-am mai avut incotro si am asteptat cuminte sa-mi cumpar ravnita crema.

Cat timp asteptam la rand, domnisoara din fata mea se tot invartea de la o tejghea la alta, incercand sa-si dea seama ce crema pentru ten sa-si cumpere. Vanzatoarea incerca s-o ajute, dar fara prea mult succes: “Ce fel de ten aveti?” “Nu stiu, pana acum foloseam orice crema primeam de la prieteni sau de la mama. E prima oara cand imi cumpar singura.”

Aproape ma busise rasul, parca ma vedeam pe mine la 20 de ani, total habarnista in ceea ce priveste cremele pentru ten, tenul si cam ce-ar trebui si cum ar trebui sa le folosesc.

“Dar n-ati fost la un dermatolog?”, insista vanzatoarea, doar-doar reuseste sa recomande fetei ceea ce-i trebuia. “Nu, ca n-am avut de ce, am un ten destul de curat.”

Ce-i drept, cam asa era, iar eu o priveam cu invidia femeii trecute de 30 de ani care apreciaza experientele traite si mai putin ridurile fine din jurul ochilor si buzelor.

“Ai un smartphone?”, intervin eu in discutie. “Da, normal”, imi raspunde usor arogant tanara in cautare de creme pentru ten. “Atunci intra pe farmec.ro si vezi ca sus, in stanga, ai un buton pe care scrie Testul Farmec. E orientativ, nu e acelasi lucru cu a te duce la dermatolog, dar macar poti sa-ti faci o idee despre ceea ce ai nevoie.”

A facut ochii mari, dar a scos telefonul si a cautat. Intre timp, eu mi-am luat crema de corp, am salutat vanzatoarea si am fugit in ale mele. La cat era de concentrata domnisoara, ma gandesc ca a luat testul in serios si sper sa-si fi gasit produsul potrivit pentru ea. Acum, ca ma gandesc, imi pare rau ca n-am mai stat sa vad rezultatul.

In alta ordine de idei, in magazinul online de la Farmec gasiti si bijuterii, numai bune de facut cadou. Site-ul e refacut, mai usor de navigat si mai simplu de accesat de pe mobil, asa ca sporuri multe la cumparaturi.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *