Grecia sau Turcia? Ce-ați alege?

Greek tavern in Thassos island dreamstime_xl_1341222 Cum a dat puțin soarele, cum mă gândesc în ce fel să fug mai repede de la birou. Da, știu că tocmai m-am întors din Islanda, dar (1) acolo a fost foarte frig și (2) nici măcar n-am fost în vacanță, deci nu se pune.

Grecia și Turcia sunt de multă vreme pe lista mea de dorințe, dar n-am ajuns încă acolo tocmai pentru că mi se par niște destinații foarte la îndemână. Despre Grecia îmi povestește iubitul meu cu multă pasiune (mă și enervează câteodată cu planurile lui de a ne lua o casă pe plajă și a ne muta acolo definitiv; încă nu pot trăi nefăcând nimic toată ziua), despre Turcia îmi zic alții care-au fost și le-a plăcut. Deci și dacă aș vrea să aleg, n-aș ști ce.

Dar poate știți voi pe care o preferați. Că vă zic mai jos despre o campanie pusă la cale de Christian Tour, care are o grămadă de premii foarte faine. Până să ajung la premii, vă spun că în campania asta există doi bloggeri faini care se străduiesc în fiecare săptămână (timp de cinci săptămâni) să aducă argumente pentru țara pe care o reprezintă: Simona Tache e cu Grecia și Mihai Vasilescu e cu Turcia. Souvlaki vs. kebab, belly dance vs. sirtaki și alte argumente de felul ăsta, că nu cred că se pot înfrunta pe argumentele cu apa mai albastră și all inclusive-ul mai inclusiv.

Revenind la susținerea destinației de vacanță preferate, site-ul „Înfruntarea destinațiilor” vă așteaptă să vă dea niște premii. Adevăr vă spun vouă, căci aceste premii sunt consistente. Pe lângă asta, e foarte amuzant să treci prin tot felul de încercări – nu sunt concursurile tipice de like&share ci sunt mult mai complexe și va trebui să munciți – măcar un pic – pentru fiecare „misiune”. Premiul de săptămâna asta e oferit de F64. Eu am intrat în aplicație, am îndeplinit până acum două misiuni și am făcut 15 puncte în trei minute. La înfruntarea generală, Grecia conduce Turcia cu vreo 7000 de puncte, adică e luptă strânsă.

Baftă tuturor și să câștige cel mai bun!


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *