Doi ani cu Farmec

Farmec Sunt, deja, doi ani de cand am inceput sa lucrez cu Farmec pe acest blog. Dar produsele lor le folosesc de mult mai mult timp. Sa tot fie vreo 8 ani. Au fost doi ani in care am incercat/testat printre primii produse noi si v-am povestit aici despre ele, doi ani in care produsele pentru ingrijire din baia mea sunt, in proportie de 95%, productie a Farmec Cluj.

Vinerea trecuta, adica acum vreo 3 zile, cineva mi-a spus asa: “Mi-am cumparat de la Farmec niste oja ultra rezistenta. Si crema aia de maini pe care am vazut-o la tine. Mi-am mai luat si un demachiant. A, da, si o crema hidratanta pentru ten. Sa le spui celor de la Farmec ca treaba asta cu ambasadoarea chiar functioneaza!” Cea care mi-a spus vorbele de mai sus nu mi-e prietena. Lucram impreuna, ea fiind clientul, eu reprezentand agentia de PR. Ne intalnim de maximum trei ori pe an, momente in care conversatiile noastre sunt majoritare despre treaba pe care o facem impreuna. Asa ca ma bucur enorm cand am parte de reactii de felul asta; stiu ca am ales sa recomand produse bune, de calitate, si n-am nici cea mai mica emotie cand vine vorba de eficacitatea lor.

O mare parte dintre cadourile acestui final de an are in “componenta” produse de la Farmec. Nu pot sa spun pentru cine si ce, ca ma citesc si apoi surpriza nu mai e surpriza. Dar le-am cumparat fara emotie; cunosc bine produsele, ii cunosc si pe cei pe care ii cadorisesc, asa ca nu mi-a fost chiar greu sa aleg. Partea faina e ca pot face cadouri de la Farmec si peste an, nu numai de sarbatori; nu ma pot abtine din cumparat si, recunosc, de multe ori fac chestia asta pentru a-i convinge pe altii ca Farmec are produse de calitate. Se conving si dupa aceea isi cumpara singuri.

Au trecut doi ani de colaborare frumoasa cu Farmec. De-o mai fi si la anu’, primesc cu bucurie. De nu, raman fidela produselor lor si va voi povesti despre ele aici, ca si pana acum.

Foto de pe pagina de Facebook a Farmec, 2013, intalnire cu ambasadoarele Farmec ale locului si cititoarele lor.

Sarbatori cu bine sa aveti, doamne fermecate!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *