Idei de Revelion

Cat mai traznite, daca se poate, dar cu ideile astea trebuie sa veniti voi, ca io n-am alte idei decat alea traditionale: chef de apartament (vai, ce dor mi e de asa ceva!), haladuit pe coclauri cu bocancii, petrecere la un club din oras.

Totusi, n-am fost niciodata in Moldova iarna. De Craciun, Revelion sau alte sarbatori. Am fost in preajma Pastelui, acum aproape doi ani, dar iarna niciodata. Mi-ar placea sa vad toata acea zona imbracata in zapada, sa vad cetatea Sucevei (pe care o ador) sau chiar Manastirea Zamca, sa le “aud” tacerea de peste veacuri in timp ce afara ninge. Apoi m-as duce putin pana in Bucovina, sa ma plimb cu masina pe drumurile acelea inconjurate de munti si paduri de brazi.

As vizita Vatra Dornei si as mai da o tura pe la manastiri. Nu pentru ca sunt religioasa, ci pentru ca povestile pe care le gasesti acolo sunt minunate. M-as mai duce la Moldovita, manastirea care o are pe maica Tatiana, si as mai asculta inca o data povestea acelei manastiri, spuse fara habotnicie ortodoxa, ci explicata pe intelesul si credinta fiecaruia.

As face toate astea si multe altele, dar mi-as stabili cartierul general la Suceava, in Hotel Continental. Ca stiu ca sunt atenti si draguti (am stat in hotelul acela acum doi ani si jumatate), ca stiu ca au oferte misto de revelion (adica ocolul pamantului in 8 ore, despre care va povesteam acum ceva vreme).

Dar nu despre asta e vorba acum, ci despre un concurs foarte fain, nascut acum vreo saptamana, in care ar trebui sa fiti foarte creativi.

Ce trebuie sa faceti? Sa imi scrieti o idee misto de revelion. Idee care poate fi pusa in practica, de preferinta, iar Conti Hotels va premiaza cu un week-end intr-unul din orasele in care sunt prezenti: Arad, Drobeta, Suceava, Sibiu, Targu Mures, Oradea sau Bucuresti. Premiul inseamna o cazare pentru un week-end, in luna ianuarie sau februarie, cu mic dejun inclus.

Dar stati, ca mai avem. Premii. Aventuria ofera un voucher pentru inchirierea unui portbagaj suplimentar Thule AtlantisSmart Atletic ofera un tricou pentru alergare si Doru ofera un album foto cu Pesteri din Romania 3D.

Data limita de participare e 20 decembrie ora 16.00 si tare m-as bucura ca unul din cititorii mei sa castige toate aceste premii. Sau, daca nu ai mei, macar unul din cititorii Cristinei, careia ii transmit o draguta de leapsa (si asa n-a mai primit de foarte mult timp una), sa povesteasca si ea unde si-ar face revelionul, cum si de ce.

Deci…veniti cu idei de revelion? :)


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *