Secretul frumuseții (redobândite)

Gerovital Plant poza Mă-ncrunt mult și des. Unii ar spune că n-am de ce să mă plâng: sunt sănătoasă, fac ce-mi place, am lângă mine un om care mă susține și mă ascultă, sunt înconjurată de oameni buni. Uneori, însă, mă las dezamăgită, iar dezamăgirile vin cu încruntări; cu oftat; uneori vin cu lipsă de chef de orice. Și n-aș putea să jur că ultima perioadă n-a venit la pachet cu niscaiva astenie/depresie de primăvară, dar știu că mantia înnegurată a iernii mai are puțin și dispare pe pustii.

Am avut momente multe în care simțeam că vreau să mă încui în casă și șă citesc/văd filme fără oprire. Atât. E adevărat, afară se întuneca imediat după ora 17, iar iarna asta ploioasă n-a făcut decât să adâncească sentimentul de izolare. O fi și de la vârstă, cine mai poate ști, că acum am început să-i înțeleg pe ai mei când se încuie câteodată în casă și nu ies de acolo câte un week-end întreg. Una peste alta, m-am îngrășat, am uitat de măștile de față și tratamentul cosmetic pentru păr, unghiile mele n-au mai văzut ojă de vreo două luni, iar eu tânjesc după femeia din mine.

Femeia din mine își revine, încet-încet, doar vreau să înfloresc și eu ca magnoliile astea de pe malul Begăi, lăudate de toată lumea. Așa că florile de mac de pe noul ambalaj (și noua gamă) Gerovital Plant sunt numai bune pentru inspirație.

Cu voia voastră, iată lista de produse la care visez (și pe care n-o să le mai visez prea mult, că magazinul Farmec din Timișoara e la 5 minute de biroul meu):

Crema microderm-abraziune – perfectă pentru un ten lăsat de izbeliște peste iarnă
Crema antirid revitalizantă – cuvântul „antirid” e cheia aici; și recomandarea 35+ (ani, desigur)
Balsam hidratant – și părul a fost răpus în lupta cu iarna, așa că, până ajung la coafor, ăsta-i tratamentul.

Dacă vreți să vedeți care mai sunt produsele din gamă, le aveți pe toate aici.

No, ne scuturăm odată de iarnă?


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *